Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Zavaró a túl sok előváladék?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zavaró a túl sok előváladék?

Figyelt kérdés
Szexuális izgalom hatására, már kókadt állapotban is szinte csöpögök. Olyan, mintha valami "betegségem" lenne.
2019. febr. 26. 10:36
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem sőt izgató.

F/47

2019. febr. 27. 09:20
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem, hisz az adja a kenést :D

30f/bi

2019. febr. 27. 15:16
 13/19 anonim ***** válasza:
43%
Nekem sajna igen :( nagyon szeretek szopni, de ha látom, hogy egy srác makkja tocsog az előváladékban, az eléggé elveszi a kedvem, és már nem is kívánom a szopást.
2019. febr. 27. 20:53
 14/19 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó válaszoló! Akkor Te nem is szopod végig a partneredet? Hiszen akkor még több a számodra kellemetlen "váladék"
2019. márc. 2. 09:52
 15/19 anonim ***** válasza:
64%
Előző vagyok. Ritka, párszor volt csak olyan, hogy beleélveztek a számba (fertőzés miatt tudatosan kerülöm, bármennyire kiábrándító is), az tetszett. Más az, hogy a végén telelövik a számat, ha rossz az íze max lenyelem gyorsan, mint az hogy folyamatosan ömlik a számba.
2019. márc. 2. 19:54
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó, van egy kis gond az elméleteddel.

Az első hogy mindenkinek van előváladék. Akinek nincs az nem is izgul rád, csak áll valahogy. Legkésőbb a lövölde előtti percben jönni fog a váladék.

A második gond az, hogy nyelheted köpheted vagy meg is sütheted az ondót, ha fertőzött akkor adtál a szarnak egy pofont merthogy az előváladék is fertőzhet. Nem véletlen találták ki az óvszert.

Ha biztosra akarsz menni és élvezni is akarod a dolgot, te és a partnered elmentek szűrésre és utána senki nem kavar félre. Gumi nélkül csak ez az egyetlen módja a biztonságnak, a többi megoldás csak orosz rulett.

2019. márc. 2. 20:28
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
nekem kifejezetten tetszik :)
2019. márc. 8. 21:10
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

#16, részben van igazad -nekem pl. sose jön előváladék...

...csak orgazmus után. Valahogy fordítva vagyok összerakva.

2019. márc. 8. 21:32
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha tudom, hogy előtte szépen tisztára mosta, nem zavar. Sőt, szopásnál szerintem általában jól jön, mert jól síkosít, és utána könnyebb rajta dolgozni. Én szeretem, ha a partneremnek jön kellő mennyiségű előváladék.
2021. okt. 23. 22:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!