Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mesélnétek nagy tévedéseitekről?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mesélnétek nagy tévedéseitekről?

Figyelt kérdés
Pl. valakivel nagyon úgy néztetek egymásra, olyan összhang volt köztetek, hogy azt hitted, ez egy mély kapcsolat lesz, majd kisvártatva kiderült, hogy közötök nincs egymáshoz, és végül örültél, hogy nem lett belőle semmi.
2019. febr. 25. 17:45
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Volt olyan hogy hónapokig úgy éreztem hogy egy kollégám flörtöl velem. Aztán elég gáz volt amikor végre rászántam magam hogy megmondjam neki, tetszik, és erre kiderült hogy hetero :D

Olyan is volt hogy összejöttem valakivel, szerelmes voltam belé, de a rózsaszín köd nagyon sok mindent nem engedett látni... Elcseszett, borzalmas kapcsolat volt, egy olyan emberrel hogy komolyan nem értem mit láttam benne az elején. És szabadulni sem volt könnyű.

2019. febr. 25. 17:53
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
volt minden féle ,amit megbantam,,de amit a legjobban,hogy mikor elkezdtem,olyan lelkes voltam ,hogy mindnekinek osztottam lapot,,most mar azt gondolom a tizedének elég lett volna...
2019. febr. 25. 17:58
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem párkapcsolati, baráti tévedésem volt egy óriási. Egy Facebook csoportban ismertem meg valakit, aki később elárulta hogy meleg. Jó barátok lettünk. Tetszett egymásnak a másik személyisége, én meg hogy sok időt töltöttem vele, észrevétlenül elkezdtem felvenni az ő bizonyos stílusjegyeit, amik viszont egyáltalán nem engem jellemeztek sem előtte, sem utána. Egyszer láttam, hogy egy nálam sokkal régebbi barátját nem épp kedvesen elküldi a p*csába, hogy innentől nem érdekli. Akkor meg sem fordult a fejemben, hogy majd egyszer velem is megteszi, ugyanis mondott olyanokat, hogy engem sosem akar elveszíteni. De később ugyanezt megcsinálta velem is, és azóta még biztos számtalan emberrel. Tévedésnek ez is betudható, csak a rózsaszín köd nem enged tisztán látni, akár egy kapcsolat elején, úgy baratilag is létezik ez. De tanultam belőle.
2019. febr. 26. 08:26
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát. Ez nem olyan ritkaság. Anno megismertem egy srácot, akibe rettenetesen belehabarodtam; randiztunk, jártunk, minden rendben volt az első 1-2 hónapban, majd derült égből villámcsapásként szakított velem. Eleinte persze nem tudtam az okát, majd kiderült, hogy valaki mással jött össze, meg minden ilyesmi. Igazából egy tök normális, értelmes gyereknek tűnt először, utólag visszagondolva meg egy hétmérföldes rbanc...
2019. febr. 26. 14:28
 5/6 A kérdező kommentje:

tegnap 17:53

Ilyen velem is volt, minden megnyilvánulása ahhoz hasonlított, mint aki nagyon egy hullámon van velem, és szinte már csak az hiányzott, hogy egymásba boruljunk.

Aztán kiderült, hogy valamit nagyon félreértelmeztem, mert szintén vadhetero volt, és gyűlölte a gondolatát is a melegségnek.

2019. febr. 26. 17:21
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Lett volna de sose mertem megkerdezni senkitol

Aki meg tolem kerdezte meg annak nem mondtam meg mert nem nagyon biztam benne

Persze a fantaziamba minden szep es jo neha ugy vagyok vele hogy felhivnam de igazabol nem ugy lennének a dolgok ahogy elkepzelem

2019. febr. 27. 07:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!