Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek milyen a %-os elosztás?
Saját tapasztalataim alapján a bi/meleg férfi társadalom nagy többsége (kb 65-35) inkább passzív mint aktív.
50-50 papíron
Szerintetek mennyi a reális arány?

10.
Az unik közt is sok van, aki azt mondja uni, de azért 80%-ban csak az egyik szerepben van. Ha muszáj lenne egy uninak is választania (ez most csak full elméleti), akkor köztük a passzív jönne ki, mint többség. A legtöbb uni tök jól elvan hosszú távon is egy (dugásban) aktívval, ha kölcsönös orál még van.
Kifejezetten kevés az olyan uni, aki annyira szó szerint az, hogy akár egy meneten belül is felváltva szereti hogy ő dug és őt dugják, a legtöbb akár hosszabb időre is beleáll az egyik szerepbe szívesen, ami sokszor a passzív.

12-nek igaza van szerintem, annak ellenére, hogy le lett pontozva. Ezt így kijelenteni, hogy nincs olyan uni aki ne szeretné egyenlően mindkét szerepet valamint, hogy a legtöbb uni inkább passzív inkább ilyen hasraütésszerű megállapítás amit csak a személyes tapasztalatából vezethetett le a válaszoló, de ez nem feltétlenül reprezentálja a valóságot.
Uniként én rám eddig több aktív írt mint passzív. Grindren a legközelebbi 20 személyből 8 volt aktív vagy uni-aktív. A maradék meg biztos nem volt mind passzív, volt köztük side is, uni is, meg olyan is akinél nem volt kiírva. Ennek ellenére mégsem jelentem ki, hogy márpedig több aktív van, mert nem beszéltem minden meleggel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!