Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek milyen a %-os elosztás?
Saját tapasztalataim alapján a bi/meleg férfi társadalom nagy többsége (kb 65-35) inkább passzív mint aktív.
50-50 papíron
Szerintetek mennyi a reális arány?

65% passzív.
35% aktív.
Szerintem ez az arány lehet a valós, én így érzem.

2.
De ők sokszor alkalmazkodnak a full aktív/passzív partnerükhöz. Pl én dugásban aktív vagyok, a legtöbb unit nem zavarja hogy ha velem vannak akkor csak én dugom őket (kölcsönös orál attól még van).
Vagy közülük is sok van, aki azt mondja uni, de azért 90%-ban csak az egyik szerepben van.
Ha MUSZÁJ lenne egy uninak is választania (ez most csak full elméleti), akkor a passzív jönne ki, mint többség. De ha nem nézzük az unikat csak az aktívakat, passzívakat, akkor is valahogy több a passzív

5
A pinát próbáltad már? Mert ha ennyire lányos fiút keresel, akkor lehet igazából egy lány is jó lenne neked.
25/f, biszex
Utolsó
Az a feminim külső max
A külső jellem nem határoz be még egy embert
Pl egy 2 ajtós szekrény is lehet passzív , míg egy vékony srác aktív

Hát én most kíváncsiságbol megszámoltam, hogy Romeon 500 m-en belül hány aktív, passzív, uni van. Ez jött ki:
57 aktív, 94 uni, 63 passzív
Persze sokan vannak akik nem adják meg ezt. De ez alapján nekem nem tűnik úgy, hogy sokkal több passzív lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!