Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogyan nyomhatom el a szexuáli...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan nyomhatom el a szexuális vágyam?

Figyelt kérdés

Már régóta tudom magamról, hogy biszex vagyok, voltam már fiúval is, lánnyal is, jelenleg is van barátnőm és egy fiú szexpartnerem. De nemrég megismertem fiút, aki szinte "maga a tökéletesség", ha látnátok, ti is ezt gondolnátok. Nagyon jó barátok lettünk, de szorosabb kapcsolat nem alakulhat ki köztünk, mert ő hetero. Viszont az a baj, hogy konkrétan ha meglátom, áll a farkam, hiába tudom, hogy nem feküdhetek le vele. Ráadásul elég gyakran látom meztelenül is, nem szégyellős, ez engem úgy felizgat, hogy fél perc alatt el tudok ilyenkor sülni. Szerintem már többször is feltűnt neki, hogy áll a farkam, de eddig egy szót sem szólt ezzel kapcsolatban.

Most is ki kellett vernem, hogy rá gondoltam.

Mit tegyek, hogy "elnyomjam ezt a vágyat"?

2019. febr. 19. 10:25
 1/9 anonim ***** válasza:
47%
Szia tudom H nagyon nehez de próbálj inkabb a baratnoddel foglalkozni mert csak magadat kinzod ha állandóan ra gondolsz😏
2019. febr. 19. 10:36
 2/9 anonim ***** válasza:
62%
én megkérdeznem ,hogy mit zolna ha kényeztethetném,ha nemet mond,legalabb könnyebb lenne elengedni
2019. febr. 19. 11:12
 3/9 anonim ***** válasza:
86%

Kérdező. Az, hogy most is kivered biztosan nem segít a helyzeten. Azt a gondolatot kellene erősítened magadban, hogy hetero és tabu, nem rárántani minden alkalommal, ha eszedbe jut.

#3-as meg ne általánosíts. Sokunknak nem kell olyan aki nem vonzódik hozzánk. Nem minden meleg ugrik mindenkire akinek farka van. Legtöbben egymás társaságát keressük.

2019. febr. 19. 15:12
 4/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm. Próbálok nem gondolni rá, de akármit csinálok, tiszta előváladék lesz minden, ha eszembe jut. Egyedül ha mással vagyok, akkor nem jut eszembe, próbálom növelni ezen együttlétek számát.

Csak például megint itt a helyzet, hogy ma is egymás mellett fogunk aludni egy franciaágyban, meztelenül. Ilyenkor nehéz elvonatkoztatni.

2019. febr. 19. 16:10
 5/9 anonim ***** válasza:
Mutass egy hozzá hasonló testet!
2019. febr. 19. 18:25
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Hetero es egymas mellett fogtok aludni meztelenul... persze

Kamu az egesz

2019. febr. 20. 08:32
 7/9 anonim ***** válasza:
Hogy lehet rágondolással így felizgulni, hogy "tiszta előváladék" legyen minden? Meg hogy áll a farkad, ha ránézel. Szerintem ilyen nincs. Egyébként ne próbálj ilyen hülyeséggel idejönni, hogy itt kérdezd meg. Semmi értelme az egésznek. Ha pedig nimfomán vagy, menj el egy hozzá értő orvoshoz, aki esetleg gyógyszert ír fel, vagy elbeszélget veled.
2019. febr. 20. 19:49
 8/9 anonim ***** válasza:

Van csajod meg fiu dugopartnered de te hetero fiuval akasz dugni

Kamu az egesz

2019. febr. 21. 07:30
 9/9 anonim ***** válasza:
Semmilyen szexuális vágyat nem nyomunk el magunkban, mert megbetegít. Ahhoz, hogy valakinek egészséges, kiegyensúlyozott legyen az élete vagy legalábbis a közérzete, az a nemi élet terén is legyen határozott. Nyugodtan lehet Sigmund Freudot olvasni. :) Ha kevés a barátnőd, de a srác hetero, akkor beszélgess olyan fiúkkal IS, akik hajlanak erre a témára.
2019. febr. 21. 07:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!