Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Nagy dildó vagy fisting során...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy dildó vagy fisting során mi okozhat orgazmust?

Figyelt kérdés
Hiszen a prosztata a bejárattól nem messze helyezkedik el. Lehet, hogy csak a feszülés vélt ki olyan ingert ami a kisüléshez kell? Vagy kéz rásegítése szükséges hozzá?
2019. febr. 19. 10:10
 1/4 anonim válasza:
87%
Egy igazi emberi pénisznek a melegsége lüktetése tudja csak olyan mértékben izgatni a prosztatát hogy létre jöjjön a prosztata orgazmus.
2019. febr. 19. 17:35
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Dildónál maga a vastagság, meg akár a töve is ingerelheti a prosztatát, ha benn van.
2019. febr. 21. 12:15
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az óriás dildó okozza a legnagyobb elvezetet ahogy kitolt es feszit meg az enyhen erezett strukturalt felszine.
2022. szept. 27. 17:36
 4/4 anonymousreview60 ***** válasza:
100%

A ritmikus feszülés-elengedés.

Nekem a nem erezett dildók nem jönnek be. Nem stimulálnak eléggé, hiszen a teljes kihűzás-teljes benyomás esetétől eltekinve a feszülés stb. nem változik.

Nekem nagyon kell a kitöltés és a feszülés is. Egyelőre nekem úgy tűnik, hogy ha nincs legalább félig (vagy egészen) erekcióm, akkor nem éri elég stimuláció a prosztatámat. Emiatt sajnos kézimunkára is szükségem van, de azt igyekezek minimalizálni. Alapvetően a végbél záróizomra kifejtett feszülés és a gátra kifejtett nyomás ad élvezetet. És még gyanítom, hogy a félig erektált pénisz állapotban jobban kitüremkedő(?) prosztata nyomása.

2022. okt. 1. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!