Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Passzív srácok! Van aki nem szereti az ujjazást?
Figyelt kérdés
Én is passzív vagyok, a behatolást élvezem pl pénisszel, dildóval, pluggal, de az ujjazást nem szeretem. Számomra kellemetlen, enyhén fájdalmas érzés ha más csinálja, vagy ha én csinálom magamnak akkor is.
Könnyen tágulok, úgyhogy ha fokozatos, egyből be tudok fogadni egy péniszt.
2018. nov. 23. 10:05
1/4 A kérdező kommentje:
Privát üzenetben is írhat, aki nem akar publikusan.
2018. nov. 23. 10:06
2/4 anonim válasza:
Nem kellemetlen, csak olyan semmilyen szerintem. Legalábbis a rendes behatoláshoz képest, az sokkal jobb. :)
3/4 anonim válasza:
En se szeretem az ujjzast es a mindenfele jatekszerek sem jonnek be csakis igazi fas z mehet be a seggembe azon kivul semmi.
4/4 anonim válasza:
Biztos van olyan aki nem szereti, számomra semleges, szeretem meg nem is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!