Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Nektek milyen volt az első...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek milyen volt az első meleg élményetek?

Figyelt kérdés

2019. febr. 17. 17:02
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Unokatestverem peniszet szoptam (es obaz enyemet) h unokanoverunk masztizzon elottunk.

Aztan unokatesommal parszor szoptuk meg egymast

2019. febr. 25. 19:07
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Leszoptam vkit egy uszoda zuhanyzojaban
2019. márc. 8. 14:11
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
egyik haverommal kivertük egymásnak, nekem nagyon tetszett, semmi bűntudat. aztán később több alkalommal más dolgok is történtek vele
2019. márc. 8. 21:32
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 19 évesen volt először, de nagyon jó volt

Addig csak lányokkal voltam és próbáltam elnyomni magamban ezt az érzést..de aztán végül nem bírtam tovább és letepertem szegény srácot xdd (akivel amúgy azóta együtt vagyok)

Igazából eleg ittas állapotban volt, de nem igazán zavart, de nem használtam ki nyugalom, ő is beleegyezett

Viszont a mai napig aggódom, hogy nem voltam e túl durva és élvezte e egyáltalán xdd Állítása szerint igen, de azért vannak kétségeim (ja és egy évvel fiatalabb nálam)

21F

2019. márc. 18. 19:42
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Feljött hozzám, ez már a néhányadik találka volt és megbeszéltük, hogy nálam alszik. Az ágyba egy pólóban feküdtünk be, alsó nem volt rajtunk,mindketten tudtuk, hogy ebből szex is lesz, Ő volt a tapasztaltabb, én soha sem voltam akkor még sráccal.

Csókolóztunk, elkezdtem a mellkasát csókolgatni, majd a kezét a fejemre tette és finoman irányította lefelé. A hasa után már csak a férfiassága volt, ezt is megpusziltam, majd életemben először kinyitottam a számat és bekaptam Neki. Próbáltam úgy csinálni, ahogy elképzeltem, ez valószínűleg jól sikerült, mert kőkemény volt és aprókat mozgott a csípőjével.

Egy idő után ráültem a combjára, a farkunkat összefogtuk és úgy izgattuk magunkat, ennek eredményeként életemben először egy pasival együtt elélveztem.

Nagyon jó volt utána együtt aludni.

2019. ápr. 17. 09:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!