Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az első orálnál nektek volt bűntudatotok?
Hát... Akkor engem itt most mindenki lefog pontozni, ezek szerint. :DDD
Én lányként 3x oráloztam életemben a páromon,elég is volt annyi, mivel sajnos egyszer sem volt jó érzés.
Sőőőt.. Bűntudatom is volt rendesen, mivel eleve undorodtam az egésztől. Csak azért csináltam, mert egy idő után úgy éreztem vissza kell adnom neki a lenti izgatást, pedig egyébként én sem élveztem azt, amit adott nekem.
Gyermekeim, az a helyzet, hogy minden csak a tiszta perverzióra és beleélésre épűl.
Ha eleve úgy látod, hogy ez számodra visszataszító lesz.. Sajnos úgy is fogod megélni. Én tapasztalatból beszélek. Viszont vannak, akik megszerették idővel.
Kérdező, igazad van,korodtól és érettségedtől függetlenűl, az a sajnálatos igazság, hogy az orál evidens módon nem sorolható bele a normális dolgok közé. A száj, a fenék nyílás, nem nemi szerv, nem erre lett kitalálva a használati funkciójuk. Viszont a szex megszokása után, tartós kapcsolatoknál, vagy gyakori nemi aktivitásnál, az emberek minél inkább arra törekszenek, hogy újítsanak és emeljék az izgalmi szintet, bárhogyan, bármivel, mivel néha a pózok sem elegendőek. Így alakúltak ki a szex játékok, vibrátorok, orál, anál szex, stb.
És igazából ezzel nincs is baj,mindenki más.
Mint látod, elöttem mindenki élvezi az orált és meglepődnek azon, hogy te ezt nem így látod. Valakinek így, valakinek úgy.
Ez tőled függ, mennyire leszel felizgulva, ennyire állsz készen rá, mennyire vagy képes.. Szórakozni.
A lényeg az, hogy te is biztosan kifogod próbálni, olyan nincs,hogy ne, viszont nem helyes ezt később úgy ismételni, hogy egyszerűen undorodsz közben az egésztől. Nem kell senkit sem követni. A szex nincs szabályokhoz vagy módokhoz kötve.
Bűntudat? Na, ezt is kipróbáltad! És, ha nem tetszett? Mi van akkor? Tapaztalat! Egyszer élsz, nehogy már e miatt stresszeld magad.
Nézz csak körűl az oldalon kérdező, van aki csak sima anállal éli a 10 éves házasságát, van aki jól megvan hagyományos pózban, van aki kicsit elveri a párja fenekét elötte, van aki, meg közben eszik:DDD
Elképesztő mik vannak, ezért sem kell lesokkolódni azon, hogyha nem jön be valami, majd rájössz neked is mi lesz a legjobb,eszedbe ne jusson bűntudatot érezni :))
Puszika😊
28/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!