Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Az első orálnál nektek volt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az első orálnál nektek volt bűntudatotok?

Figyelt kérdés
1x Biztos orálozni fogok valakin, de 100% hogy szégyelni fogom az egészet, azért mert ez nem normális dolog.

2019. febr. 8. 17:22
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Sem az elsőnél, sem az utána következő, nem tudom hánynál nem volt bűntudatom. Az első igaz, kicsit furcsa volt az elején, de hamar elmúlt a furcsa érzés, és élveztem. Teljesen normális, ha az egyik ember orálisan kielégíti a másikat. Ettől csak az normálisabb, ha mindez kölcsönösen történik.

Te még nem állsz készen a sz*pásra, ha nem tartod normálisnak. Jobb lenne, ha a közös hokival, egymásnak kiveréssel kezdenéd, hogy közben megérjen benned a valódi vágy, hogy szégyen nélkül tudj lesz*pni egy másik fiút, férfit.

2019. febr. 10. 07:33
 12/16 ZsatarDabas1.8t ***** válasza:
100%
Nekem van is egy sztorim az első orállal és ha akarod akkor leírom
2019. febr. 10. 18:32
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Én nagyon szégyelltem magam utána, viszont attól kezdve kívántam.
2019. febr. 12. 11:35
 14/16 ftf1983 ***** válasza:
100%
Miért kéne bármiért is bűntudatnak lennie? Semmi rossz és elítélendő nincs abban, ha orálisan vagy análisan vagy valakivel.
2019. febr. 13. 08:11
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem furcsa volt és nem csak az első. Viszont szeretem csinálni így leküzdöm az érzést és csak az élvezetre figyelek
2019. febr. 13. 09:07
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

3 szor oráloztam, mindegyiket megbántam, mert mindig a kanosság hajtott, és olyanoknak csináltam akik hát.. borzasztoak voltak külsőleg, sok sok év telt el nálam kaland nélkül majd olyan 19 évesen meg elégeltem, nagy hiba volt :(

Most azért nem birom magam elfogadni, meg ismerkedni senkivel, mert az a 3 alkalom az évek során elvett belőlem

Egyszer 19 évesen, majd 20 majd 21

Most 23 éves vagyok és nem tudom mit kezdjek magammal, ismerkedni nem akarok mert mindig eszembe jutnak azok az alkalmam, gondoltam az első után talán a 2. jobb lesz, bukta

3. Bukta...

Most már csak könyörgök, hogy akkor legalább csak simán olyan haverom legyen aki nem kapkodos, laza, baráti a viszony és amikor már ugy érzem hogy minden jo akkor megprobálni ujra.

Szoval tanács, hogy legyen jo fej, higénikus partnered akivel nem bánod meg és jó élménnyel gazdagotsz, szurkolok neked

2019. febr. 13. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!