Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megszoktátok nézni a mâsik farkát a közös zuhanyzóban?
Figyelt kérdés
2019. febr. 14. 11:22
21/24 anonim válasza:
Persze, de ki nem?
Amikor kimegyek a zuhanyzóból, akkor egyből a szemeket nézem, és majdnem mindenki odapillant egy kicsit, ha nem tovább. Vicces, mert néha tényleg úgy tesznek, mintha csak lehajoltak volna, vagy valami, de látom hogy bámulnak közben.
Nemrég észrevettem egy srácot, akivel egy edzésre járunk, hogy elég gyanúsan nézeget minden edzés után. Én elmegyek zuhanyozni, ő nem. Amikor szárítom a hajam akkor látom a tükörből, hogy majdnem csak engem néz, amikor meg felveszem a gatyám, akkor végig stíről, persze már kabátban, meg teljes szerelésben, mert addigra már kétszer felöltözik egy átlagos ember... Aztán ahogy felhúzom a gatyám és látta, ahogy elrakom a farkam a gatyámba, el is megy a dolgára...
24 f
23/24 anonim válasza:
Meg persze. Ahogy az enyemet is megnezik.
24/24 K.Péter 76 válasza:
Igen!Sőt,néha másféle gondolataim is támadnak olykor,bár csak fantázia szinten van a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!