Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ti hogyan határoztatok e...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogyan határoztatok e mellett hogy az lesztek?

Figyelt kérdés
Tehát milyen érzés indította el titeket hogy ezt csináljátok? Vagy néhányan vallják itt nem tudom. Rendkívül kiborít engem mert már sok ilyen ember írt privátba én pedig hetero vagyok. Ennyi. 20f köszönném válaszaitokat ez nem támadás jellegű csak érdekel.

2019. febr. 7. 17:52
 1/4 anonim ***** válasza:
94%

Ha arra gondolsz, hogy, hogyan határoztunk el amellett, hogy melegek leszünk, az a válaszom, hogy sehogy.

Mi így születtünk, ahogy valaki barna hajjal, vagy sötétebb bőrszínnel. Ugyanolyanok vagyunk, mint a heterók, csak a fiúkat szeretjük. Hogy ez mitől alakult ki, nem tudjuk. Ezt kutatják.

És mit írtak neked privátban? Alkalmi szexet kerestek? Mert ha igen, nyugodj meg, nem csak nálunk vannak ilyenek.

2019. febr. 7. 18:10
 2/4 A kérdező kommentje:
Az első tényleg köszönöm ez teljesen jó válasz.
2019. febr. 7. 18:16
 3/4 anonim válasza:
0%
Az emberek sem melegként sem heteróként nem születnek. Mivel a döntés a kezünkben van választunk, a személyünkhöz passzolót. Én például nem tudom még rá szánni magam egyáltalán, hogy akárhogy hívjam magam,bizonyos szinten érdekel az azonos nem is pedig nem így születtem, tudom hiszen volt olyan idő amikor hányni tudtam volna a gondolattól is.
2019. febr. 7. 20:37
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Te elhatároztad hogy hetero leszel?
2019. febr. 8. 11:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!