Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Az is lehet szexi és vonzó,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az is lehet szexi és vonzó, ha kicsi?

Figyelt kérdés
Mármint ha kicsi kukim (13 cm), attól még lehetek vonzó? Vagy legalábbis semleges ebből a szempontól, hogy nem olyan nagy. A passzív oldal érdekelne első sorban, ha ez számít.

2019. febr. 7. 16:55
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindenkinek a méret számít. Én uni vagyok és engem nem érdekel, hogy kinek mekkora. Ha pedig passzív vagy, akkor könnyebb helyzetben vagy, mert az aktívokat nem érdekli általában, hogy a passzívnak mekkora.
2019. febr. 7. 17:00
 2/10 anonim ***** válasza:
93%
Persze hogy lehetsz vonzó, nekem pl. az arc és a testalkat a döntő.
2019. febr. 7. 17:28
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen jó, nem ez a döntő szempont.
2019. febr. 7. 19:50
 4/10 anonim ***** válasza:
90%
Az enyém 12 cm. A barátomé pedig szintén. Én a passzív szerepet töltöm be ő az aktívat. Semmi probléma nincs azzal ha ekkora nekem nagyon bejön :)
2019. febr. 9. 08:34
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Engem pl nem zavar. Nem az a lényeges, hogy mekkora, hanem, hogy az adott srácot nagyon szeretem és az övé. Szokta mondani, hogy milyen pici neki, én nem érzem annak, nem feltétlenül számít a méret!
2019. febr. 9. 12:08
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
lehet vonzo,csak a masiknak tetszen valami benned..
2019. febr. 12. 14:01
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Semmi bajom a kicsi farokkal, sőt!

Vannak nyilván olyanok is, akiknek a farok mérete a lényeg, de azok meg is érdemlik - hogy idióta pasikat fogjanak ki. Egy normális srác kis farokkal is ideális társ lehet! Nekem legalábbis nagyon bejött. És hálás is volt, hogy mellettem vissza nyerte az önbizalmát. Mert előttem egy fallikus nagyon lealázta...

2019. febr. 14. 16:37
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, tudod menyi az átlag méret? És nem, nem az amit idekamuznak a gyakorira. Elárulom: 13 cm körüli.. Semmi baj veled, csak bevetted mások hencegését.
2019. febr. 14. 17:15
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egyáltalán ciki nem mindenkinek a mèret a lènyeg fon4ptosabb mennyire játèkos
2019. febr. 17. 11:42
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem ciki fontosabb hogy játèkos legyen
2019. febr. 17. 11:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!