Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Baj ha erre vágyom?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj ha erre vágyom?

Figyelt kérdés
Szivesen kipróbálnám milyen ha egy srác elégit ki orálisan. Többet nem akarok, de ezt nagyon kiprobálnám

2019. febr. 3. 18:12
 1/6 anonim ***** válasza:
86%
Téged érdekel hogy más idegen embereknek mi a titkos szexuális vágya? Ugyehogynem. Mindenki lefossa. Szal valszeg nem, nem baj haver.
2019. febr. 3. 18:30
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem baj, en pont mindig csak oralozok
2019. febr. 3. 18:33
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem fordított vágyaim vannak, pinát már nyaltam, a sajátomat viszont nem érem el leszopni, szóval egy kivánatos fiatal fiun kipróbálnám.

Viszont fordítva, hogy csaj- vagy psi szop az nem sok különbséget jelent érzésre, legfeljebb tudatra, illetva a különbség csak annyi, hogy ahány ember annyi féle képen csinálja.

2019. febr. 3. 19:21
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Miért lenne baj? Hajrá! :D
2019. febr. 3. 20:52
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanígy vagyok, mint te :) Remélem szerencséd lesz. Nekem sajna eddig nem volt.
2019. febr. 5. 12:57
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem baj, sőt😀 Csak gondold át hogy tényleg akarod-e, mert elég kellemetlen lenne ha találnál egy pasit, és szopás közben lelankadna. Egyszer neten megismerkedtem egy hasonló sráccal, megbeszéltük hogy én leszopom, ő meg kiveri nekem, mert ezek izgatták. Aztán kb.30 percig tartott mire rendesen felállítottm a zászlót, mert folyton lelankadt neki, aztán ki 5 perc szopás után megint puha lett a számban. Elkezdte kiverni nekem, de attól ahogy csinálta meg nekem lankadt le:D Tanítgattam persze, mutattam hogy mit hogyan csinálja, de olyan kènyszeredetten csinálta, hogy végül csak a fenekét nyaltam ki és elengedtem szegèny srácot:D
2019. febr. 7. 06:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!