Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vettél már rá ittas, vagy részeg pasit arra, hogy lecumizhasd?
Forditva :D
Engem vettek ra a cumizasra :D
Ezt hívják a klasszikus szexualis erőszaknak.
,,197. § (1) Szexuális erőszakot követ el, és bűntett miatt két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő, aki
b) más védekezésre vagy akaratnyilvánításra képtelen állapotát szexuális cselekményre használja fel.”
A részegség tökéletesen megfelelhet a b, pontnak. Másrészt erkölcsileg is rohadt gaz, az ilyeneket hivom meleg helyett a b betűssel.
Nem erőszakra gondoltam.
Akiben benne van a bi hajlam, azt kis pia után már bátrabban belemegy a dologba.
Másrészt azt vehetem beleegyezésnek, ha azt mondja, ka.d be a f..zom k.cs.g? :D
Nekem olyan volt, hogy engem akart lecumizni egy ismerősöm részegen, hàt hagytam neki.
17 éves voltam, ő 21.
BUlizni voltunk a koleszból, és szobatársam nem volt túl népszerű a csajoknál, de fiatal 18 évesek révén kanosság megvolt. Én is ittam, de nem olyan sokat, mint ő. A sokadik kosár után visszakísértem a koleszba, és ő egyfolytában azt ecsetelte, hogy soha nem fogjam egtudni milyen a dugás, vagy a szopatás. Tiszta depi volt.
Aztán a szobában még ráküldtünk egy felest, hogy megnyugodjon, de nem segített. Végül azt mondta, mindegy ki, de végre valaki leszophatná. Rákérdeztem, hogy akár fiú is lehet-e? Először furcsán nézett, és egy bizonytalan talán volt a válasz. Felajánlottam, hogy megteszem, így ő is átélheti ezt, és szigorúan köztünk marad. Végül belement.
Elég hamar elment, és másnap eléggé kerülte a tekintetem. Aztán kiderült, hogy csak halványan emlékszik. Nagy nehezen meggyőztem, hogy akkor józanul ismételjük meg, és sikerült.
35
Régi kérdés, de valahogyan rábukkantam. Két egykori heteró barátommal is szóba került, az egyiktől félve rákérdeztem felajánlkozást, nem zárkózott el, a másiknak pedig szexuális problémái voltak és ő kérdezett meg engem.
Az első esetben eltelt még néhány hét, együtt mentünk nyaralni, igazából nem is mertem próbálkozni, már szinte elszalasztottam volna, indulás előtti napon becsiccsentve távirányítóval kapcsolatban vicces bírkózás kezdődött, lihegett rajtam, felállt a farkam, előkapta a sajátját, felállt, letérdeltem, bekaptam, óriásit élveztünk mind a ketten, ő apró pofonnal szétkente az anyagát az arcomon. Állítólag soha senki nem szopott ilyen jól, de soha többé nem volt más pasival és felesége lett.
A másik srácnak soha nem jött össze egy csaj sem, elvileg heteró lett volna, kétségbeesve érdekelte a szopás élménye tőlem, egy ideig vártam vele, majd megtettem. Mentünk valahová a céges autójával, jó volt a hangulat, én ittam kicsit, elővettem neki, kiszálltunk, élveztünk. Jó volt neki, de utána sem volt tisztában saját magával. Illetve a baráti körömből lett egy barátnője, de nem volt belé szerelmes és így tönkrement az a kapcsolat is. Ezután konkrétan eltűnt személlyé vált. :-( Senki nem tudja, hogy mi történt. Nekem van elméletem... :-( Ő v.sz.l. nem volt heteró és még a mai világban sem tudta ezt kezelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!