Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A melegek szoktak randizni?
Aki párkapcsolatot keres, azok igen. Én eddig 2 fiúval randiztam (nem szeretem ezt a szót), a másodikkal végül kapcsolat lett, de mondjuk nem tartott sokáig sajnos. Ahová mentünk: kávézó, mozi, séta/városnézés, parkban beszélgetés.
Azt én is észrevettem, hogy a melegek közt a szex az elsődleges téma általában és kapcsolatot kevesebben keresnek.
Sajnos nem.
Jó lenne egyszer valakivel kimenni a semmi közepére, kifeküdni egy pakrócra, egymáshoz bújni és nézni a csillagokat.
kétszer volt normális randim.
Melegeknél amúgy nem divat, a heteróknál egy pasi mindent elkövet, minden romantikus helyre elviszi a csajt, hogy végül egy ágyban kössenek ki, de ez más, mert a csajok érzelmesek, nekik kell a kötődés, érzelem a szexhez, a pasik meg mindent megdugnak ami él és mozog.
Nálunk melegeknél két pasi a felállás, így mindenki a szexre hajt (legalábbis a 99%), így a randit nem fontos beinktatni, hogy egy ágyba bújjanak :) Meg hát a melegek amúgy sem hosszútávra terveznek, minek megismerni a másikat?
Borzasztóan szomorú amit írsz.
És borzasztóan igaz. 😕
Én hetero ( vagy be nem vallott bi ) vagyok de eddig csak alpári ajánlatokat kaptam
bu.z!któl. Itt is és más chat vagy ismerkedős felületen.
Ezek kimerültek abba hogy bármikor viszonzás nélkül lesz0ptak volna.
A melegekkel, homoszexuálisokkal semmi bajom nincs de az ilyenektól felfordul a gyomrom.
Szoktak randizni,bár nagyon kevesen.Annyira szex, az instant szex, a testiség uralja ma a meleg világot,hogy a randi már csak arra az öt percre szorítkozik,amíg megnézik egymást, mint piacon az árut,megbeszélik, hogy hol szexelnek és mennek "végrehajtani". És aktus után huss, ez balra,másik jobbra.Mehet az új vadászat.
El nem tudnám képzelni, hogy ne randizzak és ne úgy alakuljon,hogy klasszikus udvarlás legyen belőle.Olyan jó egy mozi,egy séta, közben beszélgetés,nevetgélés,egyáltalán ismerkedni.
Ezt bárhol lehet,de plázában, nyuzsgő helyen nem.Még kávézóban is nyugisabb félében, mert nem minden szó való kíváncsi,idegen fuleknek.
És olyan jó, ha pár találkozás után jön el az első csók,az első ölelés, és úgy várjuk a következő találkozást...amikor tudjuk,hogy ott lesz Ő....amikor meglátjuk,elhomályosodik a környezet és csak Ő van a fókuszban...
Aki ezt nem élte át, vagy nem akarja átélni,szegényebb lesz sok élménnyel.
Átéltem párszor, de igazából eddig csak egy igaz szerelem volt az életemben,sajnos vége lett,tudom, ilyen már nem jön még egy.
Ezért azt mondom, a randi jó,vétek lenne kihagyni..
De hát én egy idősödő, konzervatív, nem húspiacra járó férfi vagyok...
49 F
Hm, a válaszok alapján nem érzem magam mai melegnek (annak ellenére, hogy 19 vagyok): eddig körülbelül 8-10 emberrel randiztam, akik jobban érdekeltek azokkal többször is és még nem feküdtem le senkivel... Én kifejezetten úgy érzem, hogy a randizás való a másik megismerésére, egymáshoz való közelkerülésre és csak utána van helye az intimitásnak.
Akik nem kívánnak megismerni, azokkal egyszerűen nem találkozom (beszélek velük neten, mert érdekes dolgokról lehet tudomásom, de nem adok nekik reményt a találkára).
És bár én kifejezetten kapcsolatot keresek, mégis megértem azokat, akik félnek egy kapcsolatba való bocsátkozástól, hiszen rettenetes híreket hallunk mindenfelől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!