Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek! Ti bevennétek a mágikus pirulát, ami heteróvá változtatna titeket?
Időpont ma 18:30
Legalább te ne erősítsd ezt az elcsépelt sztereotípiát, hogy a szexualitás megváltoztatható. Ha heteroszexuális voltál, de homoszexuális lettél, akkor te valójában biszexuális vagy.
Elgondolkoznék rajta. Nincs bajom azzal, hogy a férfiakhoz vonzódom, a többi embernek van vele baja sajnos és ettől feleslegesen bonyolultabb az életem. :D Plusz az is zavar, hogy kevesebb a potenciális partnerek száma, így nem találom a páromat több évnyi ismerkedés után sem.
23/F
Gyerekkorban, amikor ráébredtem gondolkodás nélkül bevettem volna.
Ma már nem venném be, mert olyan mélyen a személyiségem része a szexuális orientációm, hogy meghasadna a tudatom, ha egyik napról a másikra hetero lennék. Ez kb akkora trauma lenne mint ha egyik napról a másikra férfiből nővé válnék.
Nem venném be, köszönöm jól megvagyok melegként.
A 6-os megelőzött, ugyanazokat írta, amit én is szerettem volna. :)
-Sok időbe és energiámba telt, míg elfogadtam magam,
-teljesen jó így, ahogy van, jól érzem magam melegként,
-inkább egy homofóbia elleni pirulát kellene kitalálni. :)
Tinédzser koromban amikor még minden olyan bonyolultnak tűnt és azt hittem nem vagyok "normális", simán bevettem volna. Ma már felnőttként semmiképpen sem.
Teljesen elfogadtam magam, boldog vagyok, és ez számít a családomnak és a környezetemnek is.
Nem szeretnék soha megfelelni a társadalmi többség elvárásának ha az nem esik egybe a saját értékrendemmel.
Szeretek így élni, melegként, nem változatnék rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!