Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Alsónadrág-fétises meleg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Alsónadrág-fétises meleg férfiak! Ti milyen szexuális játékokat szoktatok csinálni alsónadrágban? Kort is írjatok!

Figyelt kérdés
Szoptatok már alsó sliccén kivett szerszámot? Dugtaotk, már alsónadrágban? Hokiztok a kedvenc ruhadarabotokban? Eláztatjátok ondóval a gatyeszt?

#meleg #homoszexualitás #fétis #alsónadrág #alsónadrág-fétis #alsógatya-fétis #szopatás gatyában #szopás gatyában #gecis alsógatya
2019. febr. 2. 09:33
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Szívesen a fejemre húznám és szagolgatnám, nyalogatnám a hokizós boxeredet!
2019. júl. 14. 10:06
 12/17 BOXERSHORT ***** válasza:
73%

Bejön a téma. Vékony 16-25 eves sráccal bevállalnám a gatya cserét is. Tata Kisbér környéke?

Lehetsz távolabb is.

2019. szept. 7. 00:41
 13/17 anonim ***** válasza:
95%
Egymáshoz dörgölőzni meg úgy simagptani szagolgatni nyalni meg igazábol minden jön magátol
2019. dec. 7. 14:08
 14/17 anonim ***** válasza:
15%

Bocsi lány vagyok!

Sokkal durvábbak vagytok mi t egy heteró pár :o

2019. dec. 30. 17:15
 15/17 anonim ***** válasza:
95%
Én is imádom a boxerban verni a farkamat :) Volt, hogy direk bele is élveztem :) Attól, hogy éreztem az ondótól nedves alsót magamon, mégegyszer felállt és megint kivertem :) Szeretem azokat a filmeket, amikben nem kapják le egyből a gatyót a srácok :) 32/F.
2020. jan. 12. 17:45
 16/17 anonim ***** válasza:
94%

én már csortam el olyan pasi boxerét, aki nagyon bejött

és ki is vertem benne :)

2020. jan. 12. 21:01
 17/17 anonim ***** válasza:
93%
A barátom feszes Calvin Klein boxszerben volt és vizet locsoltam rá, hogy még jobban látszodjon a merev péniszének a formája. Így simogattam és teljesen felhuztam, aztán harapdáltam a gatyán keresztül a farkát.
2020. jan. 20. 23:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!