Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Nem érzitek azt, hogy a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem érzitek azt, hogy a kormány egyre jobban nyomatja a melegellenességet? Nem kellemetlen egy olyan országban élni, ahol a fejesek megragadtak 100 évvel ezelőtt a múltban?

Figyelt kérdés
2019. jan. 30. 20:50
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
11%
Nem. Egy normális országban a homárparádét is betiltanák. Egyrészt mert közszeméremsértő, másrészt a melegeknek sem tesz jót, mert erősíti a sztereotípiákat.
2019. jan. 30. 20:55
 2/15 DominikX ***** válasza:
71%

Mivel 100 évvel el vagyunk maradva. Máshol már szinte nem is fogyasztanak tejet az emberek( inkabb növényi tejet isznak) érte nálunk most vitték le az adóját, mert majd a magyar megveszi azt, ami semmi másnak nem kell.

Ugyan ez van a melegséggel is. Csak tudnám, hogy itt miért vannak ennyire elmaradva az emberek... mintha Európa Afrikája lennénk. 22/F

2019. jan. 30. 21:17
 3/15 anonim ***** válasza:
13%

"Nem kellemetlen egy olyan országban élni, ahol a fejesek megragadtak 100 évvel ezelőtt a múltban?"

Bár úgy lenne. 100 évvel ezelőtt az emberek szaporodtak. 6-8 vagy több gyereket is vállalva. A kormány mai nagy hibája, hogy a munkának értéke nincs, a megélhetés 2 embernek is nehéz, nemhogy 8 gyerekkel.

E miatt, és a melegek elfogadásának elterjedése miatt is csökken a Magyar emberek száma.

A fiatalok inkább menekülnek külföldre, aki itthon gályázik, az alig mer gyereket vállalni, ezenkívül a remek szemeteknek amit élelmiszernek hívunk, egyte több a meddő ember is. A kormány már 1 lépesben jól döntött, hogy elszeparálta a fiatalok elől a dohány mérgét. Nem, énsem fogadom el a melegeket. Mert ők is részesei az országnak, ami miatt az ország sorvad. Ide tartoznak a leszbikusok, a melegek, a transzneműek. Nem bántom őket, mert ők is emberek. De elfogadni nem tudom. De ez csak az én véleményem, és bármilyen fájó de ez az igazság. A melegfelvonulást aki engedte na azt lőném fejbe. Senki nem kíváncsi arra, ahogy vonaglanak vonulnak stb. SENKI aki meg igen az tartsa azt a 4 fal között. Reklámozása egy olyan dolognak, ami nem természetes, ami ártó hatással bír legfőképp a fiatalokra.

Egyedül a biszexuálisokat tudom elfogadni, ők legalább nemzenek gyereket jobb esetben.

Végszó... Miért irtam ide ha nem tartozok a melegek klubjába? Mert a meleg is ember, nekem meg lehet véleményem. Akinek meg nem tetszik, annak az igazság fáj. Nyugodtan le lehet pontozni. Az is csak az utóbbi mindatom igazolja.: Fáj az igazság.

2019. jan. 30. 21:31
 4/15 DominikX ***** válasza:
79%

100 éve az 1919.. az első es második világháború, meg a közti időszakban biztos nem szültek az emberek 6+ gyereket. Én legalábbis 1 olyat nem ismerek, akinek 5 testvére lenne.

“Megélhetés 2 embernek is nehéz”

Hát ha nincs szakmád vagy egyetemed, vagy csak szimplán hülye vagy, akkor tényleg nehéz a megélhetés. Amúgy régebben se volt könnyebb a megélhetés.

“ remek szemetelnek amiket élelmiszernek hívunk”

Senkinek nincs beleszólása abba, hogy te mit egyél, vagy mit ne, ha te szimplán( vagy bárki más) szar élelmiszert fogyaszt, az vessen magára.

“ ártó hatással bír a fiatalokra”

Ez csak szimplán bullshit.

Attól, hogy én vagy bárki más nem ért egyet veled, és elkezd vitatkozni, az nem azt jelenti, hogy neked van igazad és nekik csak fáj az igazság, ugye ezt tudod? Egyszerűen ha hülyeségeket írsz, akkkr fogadd el hogy kijavítanak vagy lepontoznak.

22/F

2019. jan. 30. 21:42
 5/15 anonim ***** válasza:
21%

Miért nem iszunk növényi tejet,mint a fejlett nyugat?

Inkább menj ki te is...

2019. jan. 30. 21:58
 6/15 anonim ***** válasza:
14%

Én legalábbis 1 olyat nem ismerek, akinek 5 testvére lenne.

22 evesen ketlem, hogy barkit is ismernel akinek volt 8 gyereke. Az en nagymam 11 gyermeket szult.Igaz, nem 100 eve, csak 80.

Aki varosban el, annak aztan sok valasztasa van, hogy mit egyen. Mert a munkahely hol van? Varosban.

Tudod te hany fiatal jon ki a foiskolabol, diplomaval a kezeben? Es hany tud azonnal elhelyezkedni? Nem. Persze, hogy nem.

Regebben sem volt konyebb a megelhetes?

Vegyunk csak egy gyors peldat.

Edasanyam fizetese bolcsode vezetokent 26000 forint volt mikor eljott nyugdijba. Egy kg kenyer akkor kerult 3forint 50 fillerbe.

Azaz, ha csak a kenyeret vesszuk, 7400 kg kenyeret vehett akkor 1 havi fizetesbol.

Most mennyi 1 kg kenyer? 280 ft atlagba. Es az atlag kereset? 220 ezer kb. Amibol 785 kenyeret vehetsz. Ugye erzed a kulonbseget?

22 evesen ne akard mar megmondani a tutit, mert meg elet tapasztalod sincs.

Ez stimplan bullshit. Hat ha az en gyerekem latna ahogy 2 ferfi smarol, vagy vonaglik, lehet nem allnek jot magamert.

Mind mondtam semmi beleszolasi jogom nincs abva, hogy ki hogy eli az eletet. De ne eriltessek mar ram, hogy ez a szemem elott legyen.

2019. jan. 30. 22:06
 7/15 DominikX ***** válasza:
74%

Nem kell ismernem, elég ha beszélnek róla, meg gondolom azert leesett, hogy a nagymamámék még élnek, így nyilván a dédnagymamákról es az akkori családokról is sokat tudok.

Mit akartál ezzel a városos dumával mondani?? Falun vagy varoson, akkor is azt eszek, amit veszek. Az még mindig a te bajod, hogy pont a szar termékeket veszed.

Nyilván nem biztos, hogy rögtön eltud helyezkedni a diplomával, de ha 1-2 évre rá igen, akkor nyilván jól fog élni.

Ha annyira jól éltek volna régen, akkor az most is látszódna pl. A házakon. Ráadásul 1 termékkel dobálózni hülyeség, mert ennyi erővel akkor az autók nagyon drágák voltak, most meg fityinget érnek. ( a régi típusok, mielőtt jöttök a BMW-vel)

Honnan tudod, hogy én 22 évesen milyen élet tapasztalat rendelkezem? Azert mert te 2x annyi idős vagy, még nem biztos, hogy okosabb vags, vags bölcsebb.

Biológiag 2 férfi meg mindig erősebb, mint egy. Na meg a szájkaratétól sose kellett felni.. amelyik kutya....

Nyilván abba sincs beleszólásod, hogy ki mit csináljon az utcán. Gondolom akkor a “híres” nyugatot se láttad, mert akkor ott rögtön dührohamot kaptál volna.

2019. jan. 30. 22:20
 8/15 anonim ***** válasza:
12%

Biológiag 2 férfi meg mindig erősebb, mint egy. Na meg a szájkaratétól sose kellett felni.. amelyik kutya....

Ezen jót röhögtem. Lehettek 10en is. Hidd el nem okoznatok meg csak egy megeroltetest sem.

MUay kali. Halottal rola? Nezz utana.

Bejartam a felvilagot, pont a tanulas miatt, es lattam tapasztaltam ezt azt.

"Gondolom akkor a “híres” nyugatot se láttad, mert akkor ott rögtön dührohamot kaptál volna."

Epp ezert elek olyan helyen ahol hirmondoja sincs a meleg temanak.

Falun magadnak termelsz, tiszta levego. Varos budos, es veheted a sok szemetet. Bar az teny, hogy vannak minosegi etelek is, de azt bird megfizetni.

Es igen

Tartom, hogy 22 evesen te meg csak gyerek vagy elet tapasztalat nelkul.

A vitat lezartam a kerdest mar megse nezem. Csak a bolond veszekedik, az egyugyuvel.

De meg valami igy a vegere. Majd ven fejjel mikor nem lesz gyereked - mert ugye melegeknek halisten meg nagyon nehezen ad a jo Isten es az allam gyereket - akkor megtudod miaz, hogy senkire nem tamaszkodhatsz. Sok sikert jo egeszseget.

2019. jan. 30. 22:34
 9/15 anonim ***** válasza:
78%

"Ez stimplan bullshit. Hat ha az en gyerekem latna ahogy 2 ferfi smarol, vagy vonaglik, lehet nem allnek jot magamert."

Édesem...te vagy nagyon együgyű, ha azt hiszed egy ember attól lesz meleg ha lát melegeket.

2019. jan. 30. 22:42
 10/15 DominikX ***** válasza:
66%
#9 ne kezdj el vele te is vitatkozni..úgy érzem, hogy kb. egy fallal “beszélgettem”. Olyanokat mond, hogyha a kutya megenné, akkor megdögölne.
2019. jan. 30. 22:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!