Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Keresztény melegek, Ti hogyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Keresztény melegek, Ti hogyan élitek meg melegségeteket?

Figyelt kérdés

- hogyan éled így az életedet?

- hogyan tudod összeegyeztetni a vallásosságod a melegségeddel?

- voltak-e, vagy vannak-e nehézségeid?

Ha érint tégedet a kérdés és nem szeretnéd a nagy nyilvánosság előtt megválaszolni, akkor szívesen fogadom üzenetben is. Akit pedig nem érint a kérdés, az legyen szíves nem mocskolódni!

2019. jan. 26. 10:11
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Szülői nyomásra öt évig éltem kapcsolatban egy lánnyal. Mikor szakítottunk, a családjaink összeugrottak, apám kijelentette hogy többet nem mutathatok be nekik senkit mert megkedvelték a volt barátnőm és nem akarják újra odaadni a bizalmukat valakinek akivel amúgy sem komolyak a szándékaim.

Soha nem mondtam meg otthon, hogy a fiúk felé húzok. Évek óta egyedül vagyok... A fősuli után leléptem otthonról, leléptem az országrészből.

Nem a vallással van gondom. Inkább azzal hogy gyerekkorom óta sulykolják hogyan kellene élnem, mit kellene éreznem, hogyan kellene kezelnem más embereket. Amint egy picit is eltértem az elvárttól, jött az érzelmi zsarolás. A szüleim kb. kitagadtak a szakítás után és nem azt nézték nekem mi lenne jó... Csak azzal foglalkoztak, hogy mit gondol majd a közösség. A saját jóhírük és elfogadottságuk fontosabb mint bármi.

Amúgy az első és eddig egyetlen fiú kapcsolatom egy kéthetes baptista nyári táborban történt. Semmi komoly, esténként kiszöktünk egymáshoz és csókolóztunk meg beszélgettünk. :) 29F

2019. jan. 28. 19:22
 12/12 anonim ***** válasza:
80%
“a Biblia szerint a nők bűnös "lények"...” - Ilyet a Biblia soha sehol nem tanított. Maradjunk a tényeknél, épp a isten volt az, aki Ádám mellé adta Évát, és feladatot is bízott rájuk.
2019. ápr. 3. 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!