Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan fiatal fiuk, akkik egy 40 pasit is szopatnának, vagy dugnának?
Figyelt kérdés
Vannak azert ilyenek, vagy inkáb csak a korosztályukból keresnek?2019. jan. 23. 23:48
2/13 anonim válasza:
Hát azért 40 pasit szopatni vagy dugni nem kis feladat
3/13 anonim válasza:
Nézd, szerintem azon is múlik hogy néz ki. Mert a Sebestyén Balázs is 40-es pasi(42 asszem) de nagyon szívesen dugnék vele, pedig nem korosztályom. Azonban a többség nem egy Sebestyén Balázs-ra gondol mikor a 40-es szót hallja. És a fiatal fiúk kategória se tiszta mit takar:)
Sajnos a 25, 30, 35, 40, stb számokhoz az ember társít vmi külsőt, hogy milyen lehet és nem jót. Én is így vok és voltam ezzel, de egy pár példa képes árnyalni a képet, mint most az én Balázsos példám.
4/13 anonim válasza:
#3 gondolom tudod, hogy Balázsnál még esélyed is lehet. ;)
5/13 anonim válasza:
Biztos van olyan fiatal fiu akinek az idosebbek jonnek be. De alapjaba veve az ilyen idossodo emberkek a leg valogatosabbak szerintem hiszen nem egy profilnal latom kiirva hogy csak magas izmos fiuk irjanak kozbe meg az az idoso ember egy teliszart zokni.
6/13 anonim válasza:
ááá 40-et pasit nem vállalnék be,eddig összesen 2-vel voltam
7/13 anonim válasza:
Ez azon múlik, mennyit fizetnek érte :)
9/13 anonim válasza:
Hát én is letérdelnék egy két fiatal srác elé.
10/13 anonim válasza:
Térdelj sz0pjad a kulás pélót xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!