Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mennyire foglalkoztok a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire foglalkoztok a testetekkel. Pl. Mit sportoltok, figyeltek-e az étkezésre? Szőrtelenítés, szolárium?

Figyelt kérdés

Kort is írjatok

48f

2019. jan. 22. 22:43
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
46%
Sportolok,neha tavasszal szolizok 17/f
2019. jan. 22. 23:04
 2/15 anonim ***** válasza:

Szoktam néha kocogni, biciklizni , de úgy különösen nem sportolok a munkám miatt mert napi 8 órát setalgatok utána nem igen van kedvem meg sportolgatni

Étkeztetésére próbálok oda figyelni de nem mindig jön össze. Szerencsére meg vékony vagyok így meg nem gond . Szolariumba soha nem voltam még és nem is tervezek menni. Szortelenites .. mivel nincs kapcsolatom így nem igazán csinalom feleslegesnek tartom pláne télen úgy sem látja senki. Max hajnyiro géppel letolom ott lent és ennyi. Feleslegesen nem szortelenitek mert utalom és ha nincs kapcsolatom minek szenvedjek vele

2019. jan. 22. 23:05
 3/15 anonim ***** válasza:
53%

Heti egy-két alkalommal járok jógázni (másfél óra), rengeteget sétálok elég gyors tempóban.

Ami az étkezést illeti, vegetáriánus vagyok, de nem igazán egészségi okok miatt, hanem mert rosszul vagyok a gondolattól is, hogy húst egyek. Nem figyelek különösen, de alapvetően nem eszem sokat. Évszaktól függ, hogy menyi gyümölcsöt és zöldséget eszem, nyáron eléri a napi két kg-ot. Emellett természetesen gabonákat, hüvelyeseket, tejtermékeket (főként sajtokat), olajos magok közül leginkább chia magot, valamint nagyon riktán tojást is fogyasztok (legtöbbször a tojás is kivált belőlem egy visszatetszést, de közel sem olyan mértékben, mint a hús). Természetes eredetű C vitamint szedek, ásványi anyag cseppeket, D vitamint, időnként ginsenget.

Minden nap ápolom az arcbőrömet, hetente egy-két alkalommal radírozom, bio vegán krémekkel hidratálom, az egész testemet kéthetente radírozom, és heti egy alkalommal járok bio szoláriumba.

A szőrtelenítés nem esszenciális számomra, mármint amíg számomra nem kényelmetlen, vagy nem esztétikus, addig nem szedem le sehonnan a szőrt. Ez persze nem azt jelenti, hogy extra hosszúra hagyom megnőni, de azért nem ritka, hogy inkább kicsit hagyom, nyáron persze inkább jellemző a szőr eltávolítása.

19/L

2019. jan. 22. 23:21
 4/15 anonim ***** válasza:
44%
Sportra sajnos nincs időm 2 pici gyerkőc mellett! Szörtelenítés cukorgyanta magam készítem itthon ritkán hagyom magam szőrösen, max akkor ha mind a 2 gyerek beteg akkor nincs időm rá! Pedikűröshöz járok de ezt is csak mostanában, körmömet hol magam hol körmössel csináltatom.Igyekszem adni magamra.Egy kis smink tartós rúzs frizurával is játszom egy kicsit. Szoliba nem járok nem érzem szükségét.Étkezésre igyekszem figyelni, de nem mindig jön össze.31.N
2019. jan. 22. 23:21
 5/15 anonim ***** válasza:
57%

Kedves 3,4

Ez egy homoszexuális kérdés nem nőket kérdeztek hanem férfiakat

2019. jan. 22. 23:25
 6/15 anonim ***** válasza:
81%
Jaj, akkor vegyétek semmisnek a válaszomat, bár igazából mindegy, mert már ott van.
2019. jan. 22. 23:28
 7/15 anonim ***** válasza:
85%

Heti három alkalommal járok uszodába, mellette rendszeresen futok, és tavasztól őszig bringázom. Ez a három testmozgás elég arra, hogy formában tartsam a testem, így vagyok szálkásan izmos.

Étkezésemről csak annyit, hogy vegetáriánus vagyok.Ez már valamikor gyerekkoromban kezdődött, mert a húst akkoriban sem igazán ettem meg. Mivel elég szőrös tipus vagyok, így tavasztól szőrtelenítettem a felsőtestem, ami ősztől csak rövidre vágott. Természetesen a hónaljaim és a zacsim mindig borotvált, illetve a fanszőrzetem rövidre vágott. Mindezek mellett kb havonta járok kozmetikushoz, lehet hiú vagyok, de próbálom minél tovább megőrizni jóképűségem. Kérdezted még a szoláriumot. Nem járok, mivel próbálok egészséges életmódot élni, amibe a szoli nem fér bele.

Vannak akik szerint piperkőc vagyok, de ismerőseim szerint csak irigyek rám annak ellenére, hogy azt vallom, hogy a testét mindenki úgy formálja ahogyan szeretné, persze a jóképűség más dolog de az is odafigyeléssel és ápoltsággal formálható.

34f

2019. jan. 23. 10:08
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Ó Bocsi ezt benéztem😊 4-es
2019. jan. 23. 13:38
 9/15 anonim ***** válasza:
62%
1.vok miert lettem lepontozva? Xdd
2019. jan. 23. 16:45
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Rendszeresen sportolok, többnyire egészségesen táplálkozom, szőrtelenítéssel nincs sok gondom, mert nem vagyok olyan szőrös csak intim területen nyírom rövidre vagy borotválom, soha nem jártam szoláriumba és nem is tervezem. 18f
2019. jan. 23. 17:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!