Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem merek belevágni, félek hogy béna vagyok?
Akármikor komolyabbra fordulna a helyzet valakivel, nem merek lépni. Még akkor sem ha az első lépéseket ő teszi meg. Mindig az jár a fejemben hogy béna leszek, nem tudom jól kielégíteni, nem fogja élvezni. Esetleg tanács amivel bátrabb lehetek?
20/f
Szerintem, nem kellene félned!
Mindenki volt kezdő, és ha a partner is tudja, akkor ha tud, úgyis segít!
Az egyetlen tanács, hogy ne feszengj ettől, hanem csináld. Ha sosem kezded el, sosem tanulod meg jól. Mindenki kezdő egyszer és minél többet csinálja, annál jobb lesz (kivéve aki nem :D).
Voltam olyan sráccal többször is, aki jól használja a nyelvét nagyon, de mégis volt 1-2 alkalom, amikor mégse volt olyan jó, mint előtte, akkor szólni kellett és ennyi, senki nem csinált nagy problémát belőle. Nyilván minden pasi más, de pl. ha én egy olyan sráccal kerülnék intim helyzetbe, akinek nincs tapasztalata, akkor szépen vezetném rá a dologra. Simán lehet kérdezni a másikat, hogy jó-e neki úgy, ahogy csinálod, vagy ha nem, akkor kérni, hogy javasoljon valamit, amivel jobb lenne neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!