Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Létezik itt olyan férfi aki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik itt olyan férfi aki szereti a pisi szexet?

Figyelt kérdés
Biszex és meleg férfiakhoz szól a kérdésem.

2019. jan. 20. 16:43
1 2 3
 21/28 Frolyt2 ***** válasza:
100%
En imadom, totál felizgulok tőle.
2019. febr. 2. 18:19
 22/28 anonim ***** válasza:
100%
Hát én szivesen kiprobálnám.
2019. febr. 6. 19:45
 23/28 anonim ***** válasza:
100%
Én szeretem, mindent ami pisivel kapcsolatos. :D
2019. febr. 6. 20:54
 24/28 pvbiZoli84 ***** válasza:
100%
Naná, bár személky szerint nekem még csak egyszer volt hozzá szerencsém érintőlegesen, de nagyon tetszett.
2019. márc. 2. 07:25
 25/28 Allexa_cd ***** válasza:
100%

Engem kifejezettem izgat, imádom. mehet szájba, bárhova.

Van, hogy magamat pisilem szájba, vagy ahova sikerül.

2020. jún. 28. 08:54
 26/28 Kajak53 ***** válasza:
Én is régóta élvezem a pisiszexet. De én a partnerommal úgy csinálom, hogy előtte sok vizet (kb 2-3l) megiszunk, persze apránként, amitől a vesék teljesen kitisztulnak, a pisi szintelen-szagtalan, teljesen átlátszó lesz. Ilyenkor csodás egymásra, egymásba pisilni, vagy lenyelni. Egyáltalán nem undorító és a vízivástól mindig lesz újabb adag. Valaki elsütötte azt a hülyeséget, hogy méreganyag. Tény, hogy a vesék tisztítják a szervezetet, de hát nem a húggyal kell játszani, mert az (nekem legalábbis) nem annyira gusztusos, hanem a pisivel. Az is tény, hogy az egészséges ember vizelete steril.
febr. 3. 18:56
 27/28 Kajak53 ***** válasza:
26-os vagyok: elfelejtettem 71/F
febr. 3. 18:59
 28/28 anonim ***** válasza:
A pisi a hugy szinonimája.
febr. 4. 15:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!