Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a teste bejön a másiknak, de az arca nem, akkor kioffolod?
Ja és aktív vagyok!
Kort is írjatok meg azt is, hogy aktív vagy passzív oldalon játszotok :) Köszi
Egy érzelmi kapcsolatnál még jó, hogy az arc ezerszer többet nyom a latba...
Hogy szigorúan csak szexuális vágyak kielégítése esetén?
Figyelj, van az a kategória, hogy látok egy jó testű srácot, majd megőrülök, annyira izgat alakzatilag, ilyenkor totál elvonatkoztatok az arcesztétikai kérdéstől, nem gond, hogy nem igazán az esetem... Csak tudod, megfordul, van az az elképesztő fejszerkezet, nem keveseknek, ami még a testi vágyat is kiöli az emberből. Pedig igyekeztem volna elvonatkoztatni, de nem megy.
(Farok engem nem érdekel, sem a vele kapcsolatos elfoglaltságok, azt se bánnám, ha nem lenne neki. Más testtájakra izgulok, comb, fenék, has, és ugyanolyan jogom van bzinak lenni, mint azoknak, akik az előző mondatomért most nekiállnak lepontozgatni.)
Ha meglátsz valakit, a teste lehet baromi jó, de az esetek többségében ruha takarja a nagy részét, vagyis csak sejtheted, mi van alatta. Viszont a feje az azonnal eléd jön, így dönthetsz, az összkép alapján el akarsz-e jutni a ruhák alá, vagy sem.
Mint ahogy a farok sem tudható előre, mikor még takarásban van. Mi történik, ha elképzeled, közös a szimpátia és kiderül, mégsem olyan, mint amilyennek gondoltad? (kicsi, nagy, görbe, furcsa formájú, stb)
Nekem az arc és a test az elsődleges.
A pasi farka érdekel legkevésbé róla.
De a kérdésre a válasz sajnos igen. Ha a teste be is jön de az arca nem indít be akkor offolom.
23 passziv
Nekem összkép kell, a képek csalnak, valakire azt hiszed csunya aztán élőben meg majdnem mindenki tetszik xD
De szerintem pl a testét kb a rajta lévő ruhán megtudod saccolni, azért egy feszülős polo, vagy pulcsi sem ugy áll egy izmoson mint egy vékonyan, vagy ducin
A szerszám nem érdekel 😊 csak a srác maga
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!