Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek, nektek is bejön Orbán Gáspár?
Nekem nagyon. Úgy tudom nem volt még barátnője, így lehet, hogy lenne nála esélyem.
Hogyan tudnék vele találkozni?
1#
Orbán Gáspárnak saját gyülekezete van, semmi köze a hitgyülihez
Jézus menyasszonya??
Én komolyan tettem fel a kérdést...még a szüleivel lakik?
A felházról hallottam, de oda meg nehéz bekerülni, és nagyon szektás.
Nekem nagyon nem szimpatikus a vallási fanatizmusa.
(azt mondjuk nem tudom, hogy alakulna hazánkban a melegek sorsa, ha kiderülne, hogy a viktor gyermeke is meleg. Itt csak szélsőségekre tudok gondolni)
Szerintem is helyes, de még akkor is messziről elkerülném, ha köztudottan meleg lenne.
Ez a vallási fanatizmusa nagyon ijesztő szerintem, ugyanakkor kétlem, hogy lenne közös témánk.
"azt mondjuk nem tudom, hogy alakulna hazánkban a melegek sorsa, ha kiderülne, hogy a viktor gyermeke is meleg"
Semmi változás nem lenne, soha nem fog hivatalosan kiderülni. Ha kell, feleségül adnak mellé valami libát, hogy megmaradjon a látszat, bár ez is valószínűtlen, mert Gáspár nem tényező, tökéletesen alkalmatlannak tűnik bármiféle politikai szerepre, tehát nem fog előtérbe kerülni.
A srac amugy meleg es szerintem eleg csunya.
A vallasos marhasag meg szerintem ket okbol kell leplezni hogy meleg na meg persze a penz.
Egyebkent ha jol nezne ki se erdekelne mert az orban csaladtol alapbol hanyingerem van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!