Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ki szokott teljesen szőrtelenü...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki szokott teljesen szőrtelenül szaunába, gőzfürdőbe vagy uszodába járni? 48f

Figyelt kérdés

Jobban szerettek szőrtelenek lenni, vagy szőrösek?

Mindenhol szőrtelenítetek vagy csak részben?

Tetszik-e nektek a szőrtelen szoláriumozott férfitest?

2019. jan. 18. 22:41
 1/8 anonim ***** válasza:
70%
Csak részben. Nekem a csupasz férfi test kevésbé jön be, mint amin van némi szőr. legalább a hason legyen pici.
2019. jan. 18. 23:47
 2/8 anonim ***** válasza:

sehol nem borotválom magam ugy járok

De sokan csupaszon járnak

2019. jan. 19. 03:01
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Én ha uszodába vagy strandra megyek előtte általában szőrtelenítek.Sajnos nekem nagyon sok és sűrű a szőrzetem, gyakorlatilag a teljes testemen. Mindenhonnan le szoktam szedni,jobb érzés, igaz szúrós vagyok utána :)
2019. jan. 19. 04:50
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Én is ugyan így vagyok mint a 3. válaszoló.
2019. jan. 19. 06:45
 5/8 anonim ***** válasza:
86%
Csakis szőrtelenül járok. Mielőtt belépek a szauna ajtaján levetem a bekecsem és a subám is.
2019. jan. 19. 09:29
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem szőrtelenítek, csak a háton (2 foltban van) és a az intim résznél igazítok. Átlagos testalkat, lapos has - mellkas, has, láb és alkar szőrös. Nem gondolom, hogy gond van vele.
2019. jan. 19. 11:55
 7/8 A kérdező kommentje:
Gond csak annak van, aki nem szereti magán.
2019. jan. 19. 19:39
 8/8 anonim ***** válasza:
Utálom magamon,mert nagyon sok van. Nem jó viselni és nem is szép. Ha ilyen helyre megyek,mindig szőrtelenítek.
2019. jan. 22. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!