Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A meleg férfiak miért beszélnek mind ugyanúgy?
Sztereotípia. 😑
Kb 60-70 meleg embert ismertem meg személyesen eddig, akivel beszélgettem is és MAXIMUM 2 ember affektált.
Szóval ez igencsak csekély százalék.
Attól hogy valaki így beszél még egyáltalán nem jelenti azt hogy meleg az illető.
27f
Mert őket veszed észre. Róluk derül ki, hogy melegek. Mert a femininebb melegek nem tartják annyira fontosnak a "férfias" büszkeséget, minthogy bevallják saját identitásukat mások előtt (persze ez mindenkinek nehéz dolog).
A melegek nagy hányada abszolút nem beszél affektálva, ismerj meg több meleget és ezt te is beláthatod.
Az affektálásról viszont azt olvastam, hogy esetleg egy emberi mimikri technika, hogy a férfiak vonzónak találják őket (ahogy a kartartás, és egyéb feminin mozdulat is). De lehet, hogy az elfojtott érzelmek és szociális érzékenység teszi hajlamossá ezen dolgok kialakulását gyakoribbá a melegeknél. Biztos okot viszont még nem találtak a jelenségre, elvégre kevés a meleg és még kevesebb, aki affektálva beszélne...
Szerintem ennek alapvetoen az az oka, hogy az ember automatikusan melegnek titulalja azt, aki affektal.
Marmint, sok tok hetero sracot ismerek, aki affektal, meg meg tobb meleget, aki nem.
Ne általánosíts ilyen durva módon, és ne sértegess másokat!
Én pl. egyáltalán nem beszélek affektálva (tanárként dolgozom, úgyhogy elég érdekes lenne affektálva beszélnem...)
Régebben mielőtt összejöttem a párommal, előtte rengeteg meleggel találkoztam, beszélgettem. Szám szerint kb. 150-nel. Ebből a 150-ből ha jól emlékszem, mindössze 3-4 volt olyan, aki mellett kellemetlenül éreztem magam, mert észre lehetett venni rajtuk, hogy melegek, de a többieken egyáltalán semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!