Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet a köztévében olyan műsort leadni, amely a melegek gyógyításáról szól? És e téma kapcsán valóban egy katolikus pap a legnagyobb szakértő?!
Nagyon felháborítottak a linkelt cikkben leírtak. Én nem tartom magam betegnek, ahogyan az Egészségügyi Világszervezet (WHO) sem sorolja a homoszexualitást évtizedek óta a betegségek közé. Ezen műsor is azt támasztja alá, hogy hazánk egyenes úton halad a sötét középkor felé.
32/F (meleg)
Nyilván megnéztem, nem beszélek olyasmiről aminek nem nézek utána. Kb percenként tudtam volna hangosan kiabálni a sok iszonyatos csúsztatás és eszeveszett baromság hallatán. Nem megyek bele részletekbe de azt állítani egy köztévés műsorban, hogy a fenti konferencia a "mainstream médiától elbújva" kellett megtartani. Valóban? És ez a mainstream média adja le? Most akkor el kellett bújni vagy pont hogy reklámozzák őket?
Vagy a másik. Amikor a Ex-gay pszichiáter, aki azt mondja, hogy hát ő sikeresen meggyógyult és alkalmazza a módszert arról beszél, hogy 20 éve házasságban él de még mindig rendszeresen vannak meleg álmai. Hát biztosan azért mert jól meg van "gyógyulva". Elnyomta jó mélyre de valójában ugyan az a meleg aki volt. És ő az aki ezt a "gyógymódot" reklámozza. És sorolhatnám napestig. Bele se megyek mert csak felhúzom magam.
a hitleraj alatt kiserleteztek ilyesmikkel auschwitzban es dachauban!! mindannyiszor gazkamraban vedgzodott a "gyogyterapia"!!
nem hinnem hogy ERRE igenyt tartana ma epeszu ember...................(kiveve azt a partizezernyi szelsojobber tetvet)
Nem is tudtam, hogy már M5 is van... Valahogy a 3-nál lemaradtam. Azt hittem annyi elég az ország agymosására, de lehet még is jobb ha minél választékosabb a butító kampány.
Amúgy a dologgal a humen is foglalkozott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!