Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogyan lehet a köztévében...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet a köztévében olyan műsort leadni, amely a melegek gyógyításáról szól? És e téma kapcsán valóban egy katolikus pap a legnagyobb szakértő?!

Figyelt kérdés

[link]

Nagyon felháborítottak a linkelt cikkben leírtak. Én nem tartom magam betegnek, ahogyan az Egészségügyi Világszervezet (WHO) sem sorolja a homoszexualitást évtizedek óta a betegségek közé. Ezen műsor is azt támasztja alá, hogy hazánk egyenes úton halad a sötét középkor felé.

32/F (meleg)

2019. jan. 17. 19:45
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván megnéztem, nem beszélek olyasmiről aminek nem nézek utána. Kb percenként tudtam volna hangosan kiabálni a sok iszonyatos csúsztatás és eszeveszett baromság hallatán. Nem megyek bele részletekbe de azt állítani egy köztévés műsorban, hogy a fenti konferencia a "mainstream médiától elbújva" kellett megtartani. Valóban? És ez a mainstream média adja le? Most akkor el kellett bújni vagy pont hogy reklámozzák őket?

Vagy a másik. Amikor a Ex-gay pszichiáter, aki azt mondja, hogy hát ő sikeresen meggyógyult és alkalmazza a módszert arról beszél, hogy 20 éve házasságban él de még mindig rendszeresen vannak meleg álmai. Hát biztosan azért mert jól meg van "gyógyulva". Elnyomta jó mélyre de valójában ugyan az a meleg aki volt. És ő az aki ezt a "gyógymódot" reklámozza. És sorolhatnám napestig. Bele se megyek mert csak felhúzom magam.

2019. jan. 18. 00:34
 22/42 anonim ***** válasza:
100%
Amugy milyen jo "vita" az ahol mindenki egyetert egymassal. XD
2019. jan. 18. 06:33
 23/42 anonim ***** válasza:
0%
Kedves #huszonkettes! Mert nem 'vitatkozunk', hanem megmutatjuk, hogy nem mindenki sötét csimpánz a gépezetben :))
2019. jan. 18. 06:56
 24/42 anonim ***** válasza:
0%
Miért baj az melegeknek ha más melegeken csinálják ezt? Senki nem írja sehol hogy kötelező.
2019. jan. 18. 07:18
 25/42 anonim ***** válasza:
98%
Melyik az a meleg ferfi/no akinek nem tarsadalmi nyomasra, hanem csak ugy kipattan a fejebol, hogy o beteg es hetero akar lenni?
2019. jan. 18. 07:43
 26/42 anonim ***** válasza:
100%

a hitleraj alatt kiserleteztek ilyesmikkel auschwitzban es dachauban!! mindannyiszor gazkamraban vedgzodott a "gyogyterapia"!!

nem hinnem hogy ERRE igenyt tartana ma epeszu ember...................(kiveve azt a partizezernyi szelsojobber tetvet)

2019. jan. 18. 09:45
 27/42 anonim ***** válasza:
100%
Csak azt nem értem, de őszintén nem, hogy egy olyan Magyarországon, ahol a lakosság több mint felel statisztikailag masszív alkoholista, a gyerekek nagy százaléka mélyszegénységben nő fel, a munkaképes lakosság zöme egyik hónapról a másikra él, az egészségügy és az oktatás haldoklik (stbstb); és sokaknak még mindig az a legnagyobb problémája, hogy mi kivel mit csinálunk a hálószoba csendes magányában. És akkor előadják a nagy megváltó mártírt, aki megmenti a melegeket és ezért őt "üldözik". Az ember meg csak fogja a fejét.
2019. jan. 18. 10:01
 28/42 anonim ***** válasza:
87%
Te még nézel köztévét???
2019. jan. 18. 12:55
 29/42 anonim ***** válasza:
100%
27! Pontosan! Ez is csak egy téma, amivel össze lehet ugrasztani az embereket, hogy nehogy az igazi problémákkal foglalkozzanak.
2019. jan. 18. 17:51
 30/42 anonim ***** válasza:
100%

Nem is tudtam, hogy már M5 is van... Valahogy a 3-nál lemaradtam. Azt hittem annyi elég az ország agymosására, de lehet még is jobb ha minél választékosabb a butító kampány.

Amúgy a dologgal a humen is foglalkozott.

[link]

2019. jan. 18. 19:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!