Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért zavar titeket, hogy ha valaki szőrös és nem kockás a hasa?
Figyelt kérdés
A kérdésem főleg a meleg férfiakhoz szól. Miért az az ideálotok, hogy egy pasi mindenütt szőrtelen legyen? Meg legyen kigyúrva? Főleg az ilyenek nem találnak maguknak párt, mert nagyok az elvárások...2019. jan. 16. 07:42
11/15 anonim válasza:
Kérdező, szerintem túlzottan általánosítasz.
Nekem például bejönnek a szőrös típusú srácok, és ahhoz meg nem elvárás hogy kockás legyen a hasa. Imádom a normál, sportos alkatúakat, nekem személy szerint a macik nem jönnek be de sok embernek ők az ideál.
12/15 anonim válasza:
13/15 anonim válasza:
Nekem pont a szőrös férfiak az eseteim
19/f/p
14/15 Lacás1976 válasza:
Párom pont az ilyen pasikra bukik akik szőrösek sármosak van egy pici pocakjuk de azért izmosak valamennyire. Apucik így szokta mondani..... Nekem meg pont a vékony nem szőrös srácok jönnek be...
Ő 29 éves én 42
15/15 A kérdező kommentje:
Értem, hogy mindenkinek más az ízlése. De akkor nem kellene ezt a társkereső oldalakon hangoztatni, hogy aki szőrös meg nem izmos, az már nem is férfi. Ennél már csak a szőke srácok a legundorítóbbak (tisztelet a nagyon kevés kivételnek), azt hiszik magukról, hogy mert szőkék és kék a szemük akkor övék a világ. Nem általánosítanék, ha ők se. Nálam a szemet szemért, fogat fogért elv érvényesül, tehát ha ők is szemetek velem, akkor én is, ha ők sem, én sem.
2019. febr. 2. 09:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!