Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az hogy valaki full aktív vagy full passzív miben nyilvánul meg/mit jelent?
Én is azt gondolom, hogy a magukat "full" passzívnak vagy aktívnak valló emberek csak és kizárólag az adott "szerephez ragaszkodnak" és nem engednek semmi mást, nem hajlandóak semmi másra.
Hozzáteszem ezt személy szerint nem nagyon tudom megérteni, átérezni. Azt gondolom, hogy ha valaki igazán szeret/kíván valakit ott teljesen elmosódnak a szerepek. Az aktív és passzív szerep csak és kizárólak az aktuális együttlétre értelmezhető. Hisz ha valakit kívánok akkor evidens, hogy megérintem, kényeztetem, örömet szerzek neki. Úgy, és ott, ahol neki a legjobb. És szerintem ugyanez el is várható a másiktól. Ettől EGYÜTTlét az együttlét. Ha nem érhetnék a passzívhoz, vagy nem érne hozzám az aktív akkor lenne egy olyan érzésem, hogy "maszturbálok", hisz kb semmi (emberi) kapcsolat nincs köztünk. Akkor meg minek?
Mondjuk én uni vagyok, biztosan máshogy vagyok bekötve mint egy full aktív/passzív. A lényeg, hogy mindenki megtalálja azt akivel "passzol". :)
Elottem szolonak.
Jo ezt igy unikent lehet nemtudod megerteni de nyilvan egy full aktivtol vagy passzivtol nem lehet olyat elvarni ami nem esne jol neki vagy a partnerenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!