Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az a három dolog, ami taszító egy srácban?
Külsőhöz csak egyet tudok sorolni mert nem vagyok felületes de ez az egy kiakaszt:
- össze-visszán álló, és/vagy ápolatlan fogsor
Belső:
- hazug
- másokban az embert nem tisztelés
- olyan személyiség, aki bármikor bárkivel le tud feküdni
És akkor, így maradtam magamra a nagyvilágban...
Külső: alacsony, legyen legalább 178+
Belső: hazug, túl sok partner, túlzott húsevés.
21/F
Ami külsőleg taszító: ápolatlanság
Belsőleg taszító: agresszivitás, beképzeltség, intelligencia hiánya
Külsőleg: ápolatlan szemöldök, ápolatlan haj, túlsúly
Belsőleg: műveletlenség, tanulatlanság, önteltség
Nekem
Külső:
- Ápolatlan
- Túlságosan fiatal (nekem a korombeliek vagy idősebbek vonzóak)
- Indokolatlan és túlzott mértékű piercing és tetoválás (mértékkel mindkettő esztétikus számomra de az nekem már taszító, ha "túl van tolva")
Belső:
- agresszió
- arrogancia
- hűtlenség
Külső: komoly túlsúly (itt most nem a picit macisabb emberekre gondolok, hanem tényleg a masszívan elhízottakra), ápolatlanság, rossz szájhigiénia
Belső: középszerűség, butaság, műveletlenség
Külső: Túl nőies,ha túl sovány ,ha csúnyák a fogai
Belső:Nem tud hűséges lenni,nem szeret😂,ha túl nagyképű!!
Nekem ezek azok amik nem jönnek be!
Tuskóképű, torzult arcú, randa és ápolt embergyűjteményemet igény esetén elcserélném kikosarazott, ápolatlan szépfiúkra.
Jelentkezni: XXVI, Fürdető utca, 78.
Az ápoltság szerintem alap, de megértem miért taszító az ápolatlanság :D
Ami engem külsőleg teljesen kiborít, az az ápolatlan fogak, illetve a cigi szag (hiába mosott fogat utánna az illető, valahogy a szag megmarad és azt nagyon utálom)
Belsőleg amit pedig nem szeretek az a túlzott egoizmus (legyen mindenki tisztában magával, én is az vagyok, de van akik ezt túl tolják), a mervség/rualmatlanság, illetve tudatlanság (hozzátenném, hogyha törtekről van szó nem gyenge vagyok, hanem egyenesen sebezhető), nem várok el én a másiktól képleteket, de azért a helyesírást vágja és lehessen vele normálisan beszélgetni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!