Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megláttam a főnökömet a Magnumban. Ő elfordult és elbujt, de egyértelmű volt, hogy felismertük emást. Bajom lehet belőle?
A homoszexuálitást kezelik alapból tabuként, ezért an ez az érzésed.
Ha egy hetero swinger buliban futottatok volna össze, gondolom nem lenne ennyire kellemetlen számodra a dolog.
Hát ez hatalmas... 😅😃😃
Értem, hogy te is kellemetlenül érzed így magad, de gondold át a dolgot: ő van a magasabb pozícióban, mivel elbújt előled, tudja ő is, hogy ő veszthet többet - ne aggódj, tuti nem mondja el senkinek. Persze, nem azt mondom, hogy élj vissza az infoval, de így szerintem neked van a legstabilabb pozíciód a cégnél 👍😃 ha bármiért ki akarnának rúgni egy szexuális hovatartozás miatti hátrányos megkülönböztetéssel simán neked ítélnének bármit.
Szerintem lépj túl a szituáción, max annyit lehet hogy megtennék a helyedben, hogy ha nem is beszélnék vele, de mutatnám neki, hogy lakat van a számon 😊
Nem értem, miért kellene egy főnöknek azért kirúgni valakit, mert olyan helyen találkoztak.
Ha ember, akkor ez másodlagos, vagy sokadiklagosnak kellene lennie.
Egy munkást, dolgozót a munkája alapján kell megítélni, hogy ott hogyan teljesít, és nem az után, hogy a munkahelyen kívül mit csinál, hová jár!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!