Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg prostituáltként mennyi pénzt lehet keresni? Akar vidéken, akár Budapesten
Figyelt kérdés
Passzív vagyok, szeretem csinálni és én nem érezném gáznak mielőtt valaki kötekedne2018. dec. 27. 23:56
1/9 anonim válasza:
Szerintem eleg nagy rajuk a kereslet Pesten es videken is, siman meg tudnal belole elni
Lehetek az elso vendeged? :D
2/9 anonim válasza:
Kb annyit mint a hetero csajok.De kicsit gyúrd ki magad;)Vagy ha csak simán passzív vagy akkor a jó keresetre vékonyként van esély(ezt azért írom mert nem írtál alkatot)
3/9 A kérdező kommentje:
Edzek, messze vagyok az izmostól de eddig minden pasi dicsért erte
2018. dec. 28. 00:09
4/9 anonim válasza:
Hmmm jo lenne ha szopasbol megelhetnek de ezert senki se fizete
5/9 anonim válasza:
Összeget nem tudnék mondani, mert abszolút nem vagyok ebben járatos, de szerintem erre nagy igény van, tehát jól élnél, jobban mint a lányok.
6/9 anonim válasza:
Egyénfüggő valószínűleg..
Egy ilyen tranzakcióm volt eddig, egy seggnyalás 10 rugó. De nem tudom hogy az sok vagy kevés piaci viszonylatban
7/9 anonim válasza:
Vidéken esélytelen megélni belőle, BP ha jól nézel ki akkor azért nem luxus szinten de egész jól meg lehet élni, de ha elmész Németbe vagy BeNeLux államokba ott baromi jól meg tudsz élni.
8/9 anonim válasza:
Ha nagyon jol akarsz elni akkor azt tanacsolom h ne itthon probalkozz hanem menj ki Ausztriaba, Hollandiaba, Nemetorszagba vagy Svajcba.
9/9 anonim válasza:
Van egy nyíregyházi ismerősöm neki 20 ezret megfizetnek azért hogy leszophassák, mondjuk jó nagy van neki és szép az egyszer biztos de hát durva hogy ennyit hajlandóak érte adni.
Amúgy ha csinálod már inkább érdemes megkérni az árát és odatenni magad akkor lesznek rendszeres vendégeid és nem mindig valami full idegen aki kitudjam ilyen lesz, és így még kb a bevételeidet is kitudod számolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!