Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Tényleg van budapesten "meleg"...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg van budapesten "meleg" szauna?

Figyelt kérdés
Még simában sem voltam,hogy működik ez, milyen "fürdőruhát" kell vinni? mit kell ott csinálni?-ha megtetszem valakinek,utána hol szokott megtörténni a "love story"?

2018. dec. 20. 16:49
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

A Magnum Szaunát jó szívvel tudom ajánlani. Többször voltam már ott, és mindig szép emlékekkel jöttem el. Van honlapjuk is, ott megtalálod a kérdéseidre is a válaszokat. Igényes, tiszta, kulturált, higiénikus, diszkrét.

Van a Szuna 69 is, de arról nem tudok véleményt írni, még nem voltam ott. Bár akikkel beszéltem, és azt mondták, hogy már voltak ott is, egy kivételével mind a MAgnumot tartják jobbnak. De mint írtam, nekem nincs összehasonlítási alapom...

2018. dec. 20. 19:39
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Én meg pont csak a szauna69-ben voltam így nekem sincs viszonyítási alapom.
2018. dec. 20. 20:51
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
A Magnum sokkal nagyobb. A 69 be pedig a fiatalabb korosztály jár. Nem kell vinni semmi mást csak pénzt, vagy bankkártyát. Amikor bemész, kapsz egy törölközőt, egy óvszert és egy szekrénykulcsot számtáblával. Ha a büfében fogyasztasz, elég megmutatnod az öltözőszekrényed kulcsát és kifele menet fizeted a belépődíjjal együtt. Ha éjszakára mész (főleg hétvégén), sok fiatallal találkozhatsz.
2018. dec. 20. 22:04
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

A Magnum borzalmas. Ahogy belépsz, már az előtérben ott ülnek az öregek, és vizslatják a betoppanó vendéget. Úgyhogy én pl. ki sem bírtam várni, míg belépőt adnak, mert annyira kellemetlenül éreztem magam a bámulástól.

A Szauna69 ezzel szemben diszkrét, senki nincs az előtérben, csak a portás, aki ad egy kulcsot, papucsot meg törülközőt. Az öltőző is szolid, senki nem bámul és senki nem erőszakos. Jó hely, csak szerencsésnek kell lenni, hogy valakivel megismerkedj. Ha van kedved, szívesen elmegyek veled.

2018. dec. 22. 15:27
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Fürdőruhát nem szabad viselni, csak egy törülközőt. Állítólag szombat este azt sem, mert meztelen party van.
2018. dec. 22. 15:28
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Én mindkettőben voltam,és elég jók a tapasztalataim.39/f
2019. jan. 6. 07:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!