Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg van budapesten "meleg" szauna?
A Magnum Szaunát jó szívvel tudom ajánlani. Többször voltam már ott, és mindig szép emlékekkel jöttem el. Van honlapjuk is, ott megtalálod a kérdéseidre is a válaszokat. Igényes, tiszta, kulturált, higiénikus, diszkrét.
Van a Szuna 69 is, de arról nem tudok véleményt írni, még nem voltam ott. Bár akikkel beszéltem, és azt mondták, hogy már voltak ott is, egy kivételével mind a MAgnumot tartják jobbnak. De mint írtam, nekem nincs összehasonlítási alapom...
A Magnum borzalmas. Ahogy belépsz, már az előtérben ott ülnek az öregek, és vizslatják a betoppanó vendéget. Úgyhogy én pl. ki sem bírtam várni, míg belépőt adnak, mert annyira kellemetlenül éreztem magam a bámulástól.
A Szauna69 ezzel szemben diszkrét, senki nincs az előtérben, csak a portás, aki ad egy kulcsot, papucsot meg törülközőt. Az öltőző is szolid, senki nem bámul és senki nem erőszakos. Jó hely, csak szerencsésnek kell lenni, hogy valakivel megismerkedj. Ha van kedved, szívesen elmegyek veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!