Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg fiuk! Tudnatok jarni transznemu fiuval?
Figyelt kérdés
Szoval noi testbe szuletett fiuval.2018. dec. 26. 20:22
11/15 anonim válasza:
Nekem eszméletlenül tetszenek az ftm transz fiúk. Tudom ez is biztos sztereotípia de akiket eddig láttam gyönyörűek voltak. Én járnék ilyen emberrel, tesztoszteronterápia mellett gondolnám leginkább, bottom surgeryvel vagy anélkülnis akár :)
12/15 anonim válasza:
Én ugyan bisex vagyok, de járnék ilyen személyel :D Sőt. Az egyik leg hosszabb kapcsolatom egy transz fiuval volt.
13/15 anonim válasza:
Tudnék, sőt, jártam is. Igaz, engem sose taszított a női nemi szerv, így lehet, csak én vagyok furcsa. Mindenesetre, ő efektíve fiú (legalábbis az én értelmezésem szerint) így nem zavart a dolog túlzottan.
14/15 anonim válasza:
Egy igazi meleg nem jarna transzival, mert hiaba fiu belulrol, taszitja a lanytest. Es a melegek, az igazi melegek a ferfit, a ferfi testet szeretik...
15/15 anonim válasza:
Lehet, hogy én nem értek valamit, de úgy tudom, a melegek a faszt szeretik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!