Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Usában miért elfogadottabb?
Figyelt kérdés
Voltan odaát, ott nem kell titkolni a melegséget, szívesen élnék ott ismét 1 kedves emberrel! Vani olyan aki ott él, vagy csatlakozna?2018. dec. 26. 08:57
1/6 DominikX válasza:
Azért ez így nagy tévhit szerintem. A nagyvárosokban mint NY,LA tényleg a kutyát nem érdekel, de ez ugyan így van itt is pl. Párizs, Berlin. A kisebb településeken pedig ott is akkora parasztok laknak, hogy szerintem azok még élve elégettek volna.
Ráadásul azért nem olyan könnyű kijutni, kivéve ha orvos vagy, esetleg mérnök 😁21/F
2/6 anonim válasza:
Életfelfogás, a több száz éves múltban keresendő, a szabad felfogás mértéke összehasonlítva, milyen nálunk (legyél keresztény, öltözz diszkréten, legyél tisztességtudó stb) és milyen ott... :)
3/6 anonim válasza:
Amúgy tényleg úgy van hogy ilyen nagyvárosi környezetben elfogadók teljesen, de pl vmi texasi redneckfalván nem sokkal jobb a helyzet mint itthon
4/6 anonim válasza:
Nyugat-Európa nagy része sokkal elfogadóbb ilyen téren.
5/6 anonim válasza:
Én azt tudom elkepzelni, hog, itt azért elfogadobbak, mert pl. itt magyarorszagon sok helyen leszoljak á feketeket, de amerikaban meg regen betelepitettek sok feketét dolgozni és ott van fekete-feher ember vegyesen és talán így elfogadobbak ott az emberek. Meg hat onnan indult á pride.
6/6 anonim válasza:
#5 vagyok
*ott
És bocsi a sok hibáért csak be van kapcsolva az automatikus javítás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!