Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nem nagyon vonzódik a fiúkhoz?
Én a helyedben elküldtem volna az exedet a pics...ba. Mi az, hogy kötelességből? Felnőtt ember, senki nem vágott pisztolyt a fejéhez, hogy jöjjön össze egy nővel. Még ő volt képes sírni, de arra nem gondolt, hogy a te szemed láttára csajozott és, hogy ez neked, hogy eshetett?
Hagyd őt a fenébe, csak magadat alázod meg ha ezek után még beszélsz vele. Törődj inkább valakivel aki megérdemel téged.
Ez szerintem mérhetetlenül önző. Mármint, értem, hogy ő úgy gondolja, hogy hosszú távon nem fogja a társadalom tolerálni, ha ő egy férfival van együtt (ami hülyeség, mert a világ egyre elfogadóbb kezd lenni a homoszexuális kapcsolatokkal kapcsolatban is), de cserébe azt kérni, hogy te ne legyél együtt mással, míg ő "feleségezik" szerintem egy önző, aljas és teljesen álszent cselekedet.
Szerintem állítsd választás elé, hogy most akkor mit szeretne, és ha ragaszkodik ahhoz, hogy ő nem lehet veled nyílvánosan együtt, akkor ejtsd a dolgot, még ha fáj is. Nem jó dolog, amikor az embert nem vállalja a párja, és hidd el, sok fájdalomtól kíméled meg magad, ha most erélyesen cselekszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!