Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Egy velem egykorú, kezdő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy velem egykorú, kezdő srácnak, vagy pedig egy tőlem idősebb, tapasztaltabb férfinak engedjem meg, hogy elvegye a szüzességem férfiak terén? Kicsit parázok, hogy sokat bénáznék. 18/F

Figyelt kérdés
2018. dec. 23. 23:04
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
63%
észrevettem, hogy ebben nem a középkorban vagytok..csak más sokmindenben
2018. dec. 24. 02:33
 12/16 anonim ***** válasza:
86%

Én is huszonéves vagyok és több srácnak voltam első. Egy a lényeg. Akivel belemész, az figyeljen rád. Annyiban jobb egy tapasztalt, hogy vigyázni fog rád. Szeretettel kezeljen az nagyon fontos. :) Bárhogy is döntesz szurkolok. Én mindegyik sráccal a mai napig tartom a kapcsolatot és szerintem azért, mert jó volt :) Ha akarod szívesen beszélek veled erről.

Boldog Karácsonyt!

2018. dec. 24. 10:05
 13/16 anonim ***** válasza:
82%
en is vettem mar el maset, szerintem azert nem rossz,ha van a masiknak egy kis tapasztalata 19f
2018. dec. 24. 22:25
 14/16 anonim ***** válasza:
Ezen ne görcsölj, olyannal csináld, akivel megvan köztetek a kémia. És elsőre senki se jó ebben, ahogy semmi másban sem. (Emlékszem én is az első alkalmamra, és nagyon béna voltam, de hát ebbe is bele kell jönni, úgyhogy tessék gyakorolni)
2019. jan. 4. 12:34
 15/16 anonim ***** válasza:
Ötvözzük a kettőt. Tapasztalatlan idősebb. Én.
2019. jan. 23. 21:02
 16/16 anonim ***** válasza:

"Én például sok nővel és sok pasival voltam már és még nem volt panasz, "

Hogy függ össze a mennyiség és a minőség?

2019. febr. 9. 20:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!