Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogyan tudhatnám meg egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudhatnám meg egy kollegámról, hogy meleg, vagy sem?

Figyelt kérdés

Én 27 vagyok, Ő 48. Mindketten csendesek szerények vagyunk. Egy közös kollégánk adta meg neki a telefonszámomat, és ő felhívott. Eddig meghivtam Mekibe, legközelebb kínaiba, de szeretne már feljönni hozzám a lakásba aminek én természetesen örülök csak fel kell rá készülni. Nincs felesége, se gyereke. Honnan tudhatnám meg hogy meleg-e? Szívesen várok ötleteket!

27F

2018. dec. 16. 17:50
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Mi okból keresett meg? Milyen okból találkoztatok, és miről szoktatok beszélgetni, mit szoktatok csinálni?
2018. dec. 16. 17:52
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
hat nem vagytok gyerekek,ha intelligensek vagytok beszéljetek rola,,azt ennyi
2018. dec. 16. 17:55
 3/8 anonim válasza:
100%
Mégis miért találkozgatott volna veled, és miért akarna felmenni hozzád, ha nem lenne meleg???
2018. dec. 16. 17:58
 4/8 A kérdező kommentje:
Próbáljak meg finoman közeledni pl a vállát simogatni?
2018. dec. 16. 18:07
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Eddig csak Te hívtad meg, és most Hozzád megy fel...Kissé egyoldalú az egész, főleg, hogy fiatalabb vagy.

Én 49 vagyok, volt 23 éves barátom is, én hívtam meg az elején, hozzám jöttunk fel első pár alkalommal, később ide és oda is és hol ő, hol én fizettem.

Ne haragudj, bármilyen kedves és szimpatikus, de elég furcsán alakul, szerintem....De Te tudod.

2018. dec. 16. 19:09
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Tuti meleg! Egyébként jó kani? Szeretem én is a negyveneseket.
2018. dec. 18. 07:48
 7/8 anonim válasza:
100%
Meleg.
2020. okt. 6. 18:22
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Hét, ha jól megrak análba, akkor meleg.
2020. okt. 6. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!