Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szerintetek túl gondolom?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek túl gondolom?

Figyelt kérdés
Van egy osztálytársam..Eddig nem bírt az előző pár évben de most elkezdett velem beszélgetni meg mosolyog rám órákon ha összenézünk, az öltözőben is beszélget velem pedig eddig ilyen nem volt..Ő ilyen tipikus okos focista gazdag szülők gyereke én meg egyáltalán nem bírom a focit és így a tantárgyi témákon kívül sose tudtam a témájukhoz szólni de mostanában ha másról beszélnek kérdez engem is, kikéri a véleményem volt hogy a cipőimet is megdícsérte.Elvileg hetero és 1 barátnője volt és valószínűleg csak beleképzelem ezt az egészet.

2018. dec. 13. 21:21
 1/4 anonim ***** válasza:
90%
Sose lehet tudni ... idökőzben változhat az hogy kihez vonzódik ahogyan nő... mellesleg attól mert volt barátnője simán lehet legalább biszex is .... Vagy az is lehet hogy volt egy barátnője és rá jött hogy a fiúkhoz vonzódik 😊
2018. dec. 13. 21:31
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj, ahány ember, annyiféle gondolatvilág, hogy az ő részéről mi okozza ezt a nyitást feléd, csak ő tudja. Ha szimpi neked, viszonozd, egyébként pedig a beszélgetések majd eldöntik, mennyi közös témátok van. Lehet meglátott benned valamit, és barátkozni akar, vagy több, ezt tényleg csak ő tudja. Barátkozz vele, nem vesztesz semmit, majd elmondja ha akarja :)
2018. dec. 13. 21:31
 3/4 anonim ***** válasza:
7%
Igen, ha egy fiú beszélget veled, az biztos, hogy búza.
2018. dec. 13. 21:36
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
én ilynekor mindig azt mondom,csapj a lecsoba)beszélgess vele a szexröl,aztan meglátod miujsag..) lehet összejön valami :)nekem is volt ilyen :)
2018. dec. 14. 08:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!