Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen helyek vannak Szegeden, ahol lehet ismerkedni?
Figyelt kérdés
Meleg fiúkkal szeretnék ismerkedni. Hallottam a Rókus vt. melletti erdőről, de abban sem vagyok biztos. Milyen helyeket ismertek? Bár, étterem, kocsma, utca stb.
18 fm
2018. dec. 10. 20:52
1/2 anonim válasza:
Ha jót akarsz magadnak, akkor ne erdőben próbálj ismerkedni, hanem facebookos meleg csoportokban, vagy online meleg társkeresőkön. Sajnos Szegeden ezeken kívül más lehetőség nagyon nincs, max barátokon keresztül. Tavaly még a Roccoban (Pulz utca 23.) voltak szombat esténként meleg bulik, de egy pesti Alteregohoz képest sajnos semmi. Őszintén nem tudom, vannak-e még náluk meleg bulik, majd ha most megyek haza Szegedre, lehet utánakérdezek vagy lenézek.
2/2 anonim válasza:
Abba az erdőbe általában szexelni visznek embereket.
Netes társkeresőn vannak Szegediek ott megbeszéled velük hol akarsz találkozni pl a corsoban akkor ott mehet az ismizés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!