Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szerintetek mi a helyes?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi a helyes?

Figyelt kérdés

Nos! Én egy Vas Megyei kis városban élek, ott is jártam középiskolába.

Volt egy gyönyörű osztálytársam 😊 akivel időközben barátok lettünk.. És szerelmes lettem belé, pedig nem akartam és talán nem is lett volna szabad! A 3 év alatt különös dolgok történtek köztünk.. Pl, neki nagyon sok barátja volt, mégis voltak olyan dolgok, amiket csak nekem mondott el. (Pl. Hogy ő mèg Szűz, vagy hogy nem szereti az orálszexet). Volt egy csaj akibe állítólag szerelmes volt... De azért mertem nyitni felé, mert voltak jelek. (Pl, hogy volt olyan hogy hosszan a szemembe nézett, vagy hátulról a nyakamon megölelt, vagy morgott magában ha valami olyat tettem ami zavarta)

Majd egy apró hülyeségen össze vesztünk.. És megvádolt azzal hogy szerelmes vagyok belé. 😂 ami igaz is, csak hát az egész iskola előtt.. Majd ballagás után a közösségi oldalon megírtam neki hogy szeretem.. Ezt sajnos tovább adta.. Azóta eltelt 3 év, egyszer láttam, mosolygott rám.. Azon kívül semmit se tudok róla.. Pedig én az életemet élném le vele.. És a sok kisebb - nagyobb jelet se tudom hová tenni. Szerintetek mit tegyek? Ennyi idő után?

Az értelmes válaszokat Köszönöm!

22/F

2018. dec. 10. 05:10
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Mégvalami, ha majd ő akar valamit megkeres, de te ezt így ne erőltesd már.
2018. dec. 11. 16:57
 12/12 anonim válasza:
86%
Lepj tovabb,lehet o is kedvelt/kedvel,de meg maganak se valja be vagy ha igen nem vallalja fel.
2018. dec. 11. 21:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!