Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a spanyol fiúkról?
Figyelt kérdés
Nekem bejönnek, hogy ilyen szőrösek. Még az európai spanyol akcentusuk is bejön. Az viszont kevésbé hogy sokkal többen cigiznek ott.2018. dec. 8. 16:28
2/7 anonim válasza:
A szőrös test nagyon bejön nekem is
3/7 A kérdező kommentje:
Nekem volt már spanyol fiúm, nagyon helyes fiú volt. Az élet dolgaiban laza, de nem tojt bele mindenben és dolgozik.
Lazábban állt mindenhez mint én, pedig én sem vagyok olyan merev. Az este 22-23-kor való vacsi és a 10-kor való munkakezdés normális náluk. A külsejükre adnak, viszont általános műveltségben nagyon hiányosak, fura az oktatás náluk.
2018. dec. 8. 16:40
6/7 anonim válasza:
Ez csak egy tévhit hogy szőrösek a spanyolok, északi nemzetek evolúciós okokból szőrösebbek (kivéve azokat akik annyira északon laknak hogy a testükből párolgó hő ráfagyna a szőrükre, nekik nincsen). Egyébként elég jó spanyol fiúk vannak, utóbbi fél évben egy Oscar Casas nevű (katalán) színész srácra vagyok rákattanva. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!