Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg srácok milyenek a spanyol pasik?
Soha életemben nem ismerkedtem tarskeresőn de most rászantam magam rá mert olyan szerencsétlen vagyok hogy képtelen vagyok magamnak pasit találni.
2 hónapja megismertem egy spanyol srácot planetromeon nevét nem írnék ha nem probléma.
Fogalmam sincsen hogy milyen egy spanyol férfi hogy esetleg miben más mint egy magyar hogy milyenek az ágyban
Azt már megtapasztaltam hogy udvarolni nagyon tud de tényleg két -harom alkalommal beszéltem vele eddig de már le vett a lábamról .
Szerintetek érdemes bele vágni egy ilyen kapcsolatba ?A nyelvi nehézségek nem okoznak gondozta bár ő nem nagyon beszél magyarul de én beszélek spanyolul is meg angolul is így ez nem probléma
Nagyon sok rossz dolgot hallottam róluk például egyik ilyen dolog hogy nem az erősségük a hűség.
Egyetlen spanyol férfira nehéz leszűkíteni az összes spanyol férfi körét... Neked kell kiismerned teljesen hogy tudd milyen.
Ha szeret akkor nem fog elhagyni...
Szex terén meg.. Minden ember más, abból hogy spanyol származású, nem lehet leszűrni hogy milyen az ágyban...
Nem lehet általánosítani, a spanyolok is épp úgy egyének, ahogy mindenki más. Minden ember más.
Ágyban milyenek? Egzotikusak. Ennyit lehet biztosan kijelenteni. A többi az egyénen múlik.
Persze hogy egyéntől függ a dolog.
Viszont félek is vele kezdeni mert húgom kavart latin pasival és nagyon csúnyán átbaszta és most itt maradt egy gyerekkel .
Viszont nem mindenki úgy olyan biztos vannak kivételek .
Nem nagyon szoktam hívni a sztereotípiáknak .
Nekem pont az jön be bennük hogy szőrösek :D Ráadásul én is beszélek spanyolul és szeretem is Spanyolországot.
Eléggé rámenősek és szexcentrikusak, de ez ránk magyarokra is jellemző.
Elő tudják adni magukat, mint az olaszok ez tény. Szexben szerintem vannak olyan jók mint mi, ez nem nemzetiségi alapon van. Ugyanakkor külsőleg a mediterrán típusú (nem cigány!) fiúk a gyengéim.
Az, hogy nem erősségük a hűség, az durva általánosítás, ugyanúgy itthon is van jó pár hűtlen ember, ez sem nemzetiségtől függ.
Ha tetszik akkor miért ne lenne érdemes belevágni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!