Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Tindernek van olyan funkciója, amivel a melegek is ismerkedhetnek?
Eddig a Grindr-t és a Romeót használtam, de nem jött be a dolog. Azért kérdezem, hogy a Tinderen lehetséges melegtárskeresés?
Ha esetleg valakinek van más ajánlata randiapplikációkkal kapcsolatban, nyugodtan megoszthatja!
Én most kavarok egy sráccal, akivel tinderen matcheltem. És elég sok matchem volt tinderen, azért használják melegek bőven. A tinder hàtránya, hogy jóval kevesebben használják a grindr-nél, viszont talán kevésbé a szexre megy ki a dolog illetve làtsz a másikról arcképeket, nem privátban küldi. Meg ha valaki csúnya, akkor nem matchelsz vele és nem kezd el zaklatni, mert addig nem tud írni, ameddig nem húztátok egymást jobbra. Szóval a szűrése sztem tök jó.
Bár a két társkereső nem üti egymást, párhuzamosan nyomd a grindr-t meg a tindert. Amúgy több srác is van, akit megtaláltam tinderen, romeon és grindren is már, szóval nem platformtól függ, 80%-ban ugyanaz a felhozatal :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!