Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti gondolkodtatok már azon hogy bementek a börtönbe szexelni?
Sziasztok én már gondolkodtam azon hogy rövid időre bemenjek a fiúk közé a börtönbe mert lányos testalkatom van a fenekem formás kerek gyantázott ezért valószínűleg sokan megkívánák.
Volt egy ismerősöm aki volt bent 3 hónapot előzetesben és volt bent egy csendes gyenge fiú akit többen is dugtak és azt mondta ismerősöm minden nap vitték be a wc-be análozni.
Nem akarok durva lenni de milyen jó lenne ha jó merev lüktető cerkák kényeztetnék a popsim minden nap?
Azért az jó lenne. :)
Nagy kamu.
Voltam előzetesben,csak egyessével lehet WC-re menni, ha kikopogsz a zárkából.
Az őrők nagyon figyelnek egyébként a nemi erőszakra.
Börtönben más (lehet) a helyzet, vagy fogházban.
Őszintén remélem, hogy csak troll vagy.
Ember, a börtönben a szex nem konszenzuális alapon működik. Azaz, nem te választod ki, hogy "na, ő helyes, vele akarok szexelni".
Utolsó: azért ez sem teljesen így van.
Ma már viszonylag ritka az erőszak a magyar börtönökben. Figyelnek rá az őrök, és keményen bűnvádit indítanak indítanak.
Vannak viszont benn melegek (főleg állami gondozottak), illetve akik benn melegedtek be. Ezekkel lehet szexelni, általában fix áron; X doboz neszkávé, vagy Y doboz cigaretta.
Ha nagyban csinálják, akkor azért szokott lenni egy "bikájuk", aki bevédi őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!