Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon minden balett táncos fiú képes az önszopásra?
Figyelt kérdés
Nektek volt már balett táncos fiú ismerősötök?2018. dec. 1. 17:10
11/20 A kérdező kommentje:
Akkor talán nem kéne az ilyen idióta találatokat figyelembe venned. :)
És miből gondolod, hogy a Te felháborodásodra itt mások kíváncsiak?
Kivenném a kedvedért, ha tudnám.
2018. dec. 1. 18:54
13/20 A kérdező kommentje:
Kedves 12-es, Te bizonyára meglehetősen tájékozott lehetsz a hajlékonyság témájában, ha arra hegyezed ki a keresőd.
Mondd csak, Te balett-táncos vagy? Fiú vagy? Vagy lány? És hogyan elégíted ki magad?
2018. dec. 1. 20:46
14/20 anonim válasza:
Szerintem valószínűleg igen.
Én nem vagyok balettos, de meg tudom csinálni, és szinte naponta le is szopom magam. :)
15/20 anonim válasza:
Igen minden balett táncos leszopja magát ez nyilvánvaló
16/20 A kérdező kommentje:
15-ös, akkor nem jössz ki a gyakorlatból. Ügyes vagy te is. :)
2018. dec. 2. 19:53
17/20 A kérdező kommentje:
Mellékesen megjegyzem, hogy itt töröltek egy hsz-t, és újraszámozták a kérdéseket.
2018. dec. 3. 00:11
18/20 A kérdező kommentje:
jobban mondva újrasorszámozták a válaszokat.
2018. dec. 3. 00:12
19/20 anonim válasza:
Kérdező, te is egy balettos srác vagy?
20/20 A kérdező kommentje:
Nem vagyok az. Ha az lennék, nyilván tudnám a választ. :)
2022. ápr. 20. 06:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!