Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A balettos, műugró, táncos srácok melegek?
Figyelt kérdés
Vagy csak szerintem esélyes?2014. márc. 27. 19:52
1/14 anonim válasza:
Csak szerinted:):) azért mert jól mozog még bem homár valaki:):) a focisták között is ugyanannyi meleg van:)
3/14 anonim válasza:
Egek!
Igen, mind azok, egytől egyig és csakis ők.
4/14 anonim válasza:
Mi a f *szomért lennének azok...
5/14 A kérdező kommentje:
Nem mondom, hogy mind, de nézzétek meg a videókat pl:
2014. márc. 27. 20:44
6/14 anonim válasza:
Na most ezen kissé felhúztam magam
Én évek óta táncolok,és tudom hogy ezek az emberek iszonyatos munkát fektettek magukba,aztán ilyen fogalmatlan,primitív b*rmok meg leb*zizzák őket.
7/14 anonim válasza:
Nekem pl a táncról mindig a majmok jutnak az eszembe, nem a b..zik.
9/14 moonlightsentinel válasza:
Tény, hogy több köztük a meleg, de azért közel sem mind :)
10/14 A kérdező kommentje:
De nagyobb százalékban? Csak kérdezem, mert kaptam vagy 10 privit (gondolom érintettek) arról, hogy milyen primitív vagyok, meg minek általánosítok, stb. Kérdeztem és nem tettem semmi mást, tehát nem értem miért támadnak le, de mindegy...
2014. márc. 28. 14:58
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!