Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen fiu az idealotok? Fiatalabbakat vagy idosebbeket szerettek?
Figyelt kérdés
A/p?2018. nov. 29. 16:08
1/7 anonim válasza:
A kora mindegy. Aki testalkata miatt erőfölényben van velem szemben. Szeretek fizikailag alárendelt lenni. P
2/7 anonim válasza:
A kora nálam is mindegy, viszont én pont a #1 ellentéte vagyok, azt szeretem ha a partnerem vékonyabb nálam, kisebb, ölelgethetem megszorongathatom.. :D
De ugyanakkor fontos, hogy szellemileg hasonló szinten legyünk.
3/7 anonim válasza:
Velem kb egy idős csupasz twink srácok.
23 aktív
5/7 anonim válasza:
van helyes fiatal a/p es van helyes 30-40 a/P,van mindenféle,ez személyes kontakt vagy varász kiben mi fog meg..ismerek olan 20 évest aki sexi,de olyan 43 eves ferfit is aki olyan vonzo,sexi,joképü izmos ,hogy ha meglátom bizsereg az ágyékom..szal ez a korizmus szerintem egy hülyeség
6/7 anonim válasza:
Max 16 éves vékony alkatú, lehetőleg kis, kevés szőrzettel
17
F
7/7 anonim válasza:
Velem egy idős kb.
Csupasz szálkás twink srác.
23 aktív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!